Inici > Inversió > Mediolanum Best Brands
 • Tornar

Mediolanum Best Brands

Mediolanum Best Brands és un producte d'inversió que representa una oferta completa, diferent i personalitzable capaç de donar resposta a cada exigència d'inversió. El teu Family Banker® t'ajudarà a decidir el fons més interessant per a tu.


Best Brands Banco Mediolanum

Què ofereix Mediolanum Best Brands?

Diversificació, flexibilitat i personalització fan de Mediolanum Best Brands una oferta completa que preveu la inversió en una gran varietat de fons amb diferents estratègies d’inversió.

Mediolanum Best Brands és un fons d'inversió de Banco Mediolanum compost de diversos subfondos agrupats en diferents categories, vols descobrir més?

Una gamma de subfons d'inversió en contínua evolució

En els últims anys, l'oferta de Mediolanum Best Brands s'ha ampliat encara més, gràcies a la incorporació de nous sectors.

Aquesta és la relació dels subfondos més nous:

A part de les novetats, recorda que tenim a la teva disposició els següents fons que també componen la línia Mediolanum Best Brands:

 • Fons Singlebrand Línia "Selection". Cadascun dels fons de la línia "Selection" preveu la inversió en fons d’una societat d’inversió de renom amb una estratègia que va des de la renda variable, global o vinculada al megatrend, passant per solucions flexibles sobre els mercats emergents, fins a estratègies adreçades a protegir el capital del risc de la inflació.

  La característica principal d’aquesta oferta és que el Grup Mediolanum col·labora directament amb l’equip de gestió de cadascuna de les societats d’inversió, cosa que pot permetre obtenir un benefici doble: compaginar l’especialització que ofereixen les gestores d’inversions amb l’estratègia consolidada del Grup Mediolanum.

  Vols saber més sobre el producte d’inversió Singlebrand: Línia "Selection"?

 • Fons Multibrand Línia "Collection". Cada fons Multibrand preveu la inversió en fons de diferents i reconegudes societats d’inversió segons estratègies específiques: geogràfiques, sectorials i equilibrades.

  Descobreix les característiques del producte d’inversió Multibrand: Línia "Collection".

 • Fons de renda variable i renda fixa de tipus "MULTI-MANAGER". A més, hi ha previstos fons de renda variable i renda fixa que permeten al Client invertir en instruments financers caracteritzats per un menor perfil de risc.

  Tots els detalls sobre els fons de renda variable i renda fixa "Multi-Manager"

La gestió dels fons Mediolanum Best Brands es confia a un equip format per gestors experts, seleccionats entre els millors professionals de tot el món, que són constantment avaluats segons els resultats que aconsegueixen a cada moment.

Podràs realitzar totes les operacions amb l’ajuda del teu Family Banker® i sol·licitar un estudi personalitzat sense compromís. Et serà molt útil compartir amb el Family Banker® la teva situació econòmica, financera i fiscal, i els teus desitjos i necessitats, per definir conjuntament els fonaments de la inversió: establiràs el teu perfil d’inversor basat en conceptes com la diversificació, l'horitzó temporal i el grau de volatilitat que estàs disposat a assumir.

Un cop definit el teu perfil, el Family Banker® et farà una proposta personalitzada per a la distribució de la inversió entre els diferents subfons que integren el conjunt dels Best Brands i altres dels productes nostres.


Les inversions en fons estan subjectes a les fluctuacions del mercat i altres riscos inherents a la inversió en valors, per la qual cosa el valor de la inversió i la utilitat que es deriva poden disminuir o augmentar el resultat segons aquestes oscil·lacions de mercat i altres factors com el canvi de divisa, pel motiu de la qual podria no ser possible recobrar la suma inicialment invertida. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures. Per a conèixer a fons els riscos relacionats amb la inversió es pot consultar el paràgraf “Factors de risc” del Fullet Informatiu. Això és una comunicació publicitària. Consulti el fullet de Best Brands i el document de dades fonamentals per a l'inversor abans de prendre una decisió final d'inversió.


Pots contractar qualsevol producte Mediolanum Best Brands a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Documentació:


Enllaços relacionats: