Inici > Inversió > My World Wealth
 • Tornar

My World Wealth

Servei d'assessorament en fons d'inversió que et permet realitzar una planificació financera amb accés exclusiu a fons d'inversió de les societats gestores del Grup Mediolanum i de societats gestores internacionals.


My World Wealth Banco Mediolanum

Què t’ofereix My World Wealth?

My World Wealth t’ofereix la possibilitat de fer la més completa planificació financera, a través de l’accés a l’exclusiu món dels fons d’inversió, no només de les societats gestores de Grupo Mediolanum, sinó també de societats gestores de renom internacional, per maximitzar la diversificació de la teva inversió i construir una important cartera d’inversió adaptada als teus objectius de vida.

Quan parlem de planificar el futur, és important triar adequadament, pensant en el nostre benestar i en la consecució dels nostres projectes, de manera que puguin beneficiar també les persones que més ens estimem. Banco Mediolanum t’ajuda a planificar el teu estalvi a través de gaudir dels màxims avantatges.

Per això Banco Mediolanum ha creat Mediolanum My World Wealth. Transparència, diversificació, flexibilitat i personalització fan d’aquesta modalitat de servei una oferta d’inversió revolucionària: et donem independència i la possibilitat de diversificar i personalitzar la teva inversió al màxim, perquè són les inversions les que s’han d’adaptar a les necessitats del Client, i no al contrari.

Quins avantatges t’ofereix My World Wealth?

 • Màxima diversificació en la gestió. Amb My World Wealth pots invertir els teus estalvis en diferents tipus d’actius, àrees geogràfiques, diferents sectors de l’economia i, a més a més, ara també tens l’oportunitat de diversificar els teus estalvis en diferents societats gestores, no només del Grupo Mediolanum (Mediolanum International Fund, Mediolanum Gestión i Gamax) sinó també de societats gestores externes, fins un 50% del total de la teva inversió.

  Les societats gestores externes seleccionades són:

  Fidelity
  JPMorgan Asset Management
  INVESCO
  PIMCO
  Schroder Inv Management
  Carmignac Gestion Luxembourg
  M&G Investments Ltd.
  BlackRock
  Pictet Funds
  Morgan Stanley
  Amundi
  DNCA Investments
  Henderson
  Legg Mason
  Muzinich
  Natixis
  Nordea
  Vontobel
  ROBECO

 • Un servei a la teva mida. La gamma de fons d’inversió és el resultat d’una contínua activitat de selecció per oferir en cada moment les solucions d’inversió més interessants. D’aquesta manera, és més senzill personalitzar la inversió i modificar-la. A més a més, Banco Mediolanum fa un seguiment periòdic dels fons d’inversió seleccionats amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les oportunitats del mercat.
 • Flexibilitat i control de la teva inversió. My World Wealth t’ofereix la possibilitat d’ajustar la teva cartera d’inversió, adaptant-la als teus objectius, i amb els importants avantatges fiscals que tenen els fons d’inversió, podràs traspassar els teus estalvis d’un fons a un altre sense tributar per les plusvàlues generades.
 • Assessorament personalitzat. Amb l’ajuda de l’assessorament personalitzat del teu Family Banker podràs adaptar la teva inversió a les teves necessitats en cada moment i alinear-la amb els teus objectius i perfil de risc. A més a més, gràcies a les Propostes d’Inversió de My World Wealth, podràs, de manera senzilla, identificar aquells fons que s’adapten al teu perfil d’inversor, segons siguis prudent, equilibrat o dinàmic.

Les inversions dels fons seleccionats estan subjectes a les fluctuacions del mercat i altres riscos inherents a la inversió en valors, per la qual cosa el valor de la inversió i la utilitat que es deriva poden disminuir o augmentar el resultat segons aquestes oscil·lacions de mercat i altres factors com el canvi de divisa, pel motiu de la qual podria no ser possible recobrar la suma inicialment invertida. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures.


Pots contractar My World Wealth a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Què haig de tenir en compte?

 • My World Wealth es pot subscriure des de 1.000.000 euros.
 • Permet fer adquisicions addicionals de fons des de 2.500 euros.
 • Comissió del servei: 1,25% anual sobre el valor liquidatiu diari (+IVA). Aquesta comissió es calcularà diàriament i s’aplicarà per trimestres naturals mitjançant desinversió de participacions.
 • Retrocessions a favor del Client: es faran retrocessions a favor del Client de la part de les comissions de gestió equivalents a la remuneració que Banco Mediolanum percebi de les diferents gestores, bé siguin pròpies o de tercers. Les esmentades retrocessions es calcularan diàriament i es tornaran al Client mitjançant la reinversió de participacions per trimestres naturals, menys la retenció corresponent.
  • Amb l’elecció del fons de My World Wealth cal contractar un pack mínim d’un 50% de fons propis de Banco Mediolanum.
  • És fonamental seguir el Pla Particular d’Estalvi definit amb el teu Family Banker per així evitar prendre decisions guiades per les emocions o pel comportament del mercat.

Documentació:


Enllaços d'interès:


Informació relativa als fons d'inversió de les Societats Gestores Externes: