Inici > Inversió > Mediolanum My World
 • Tornar

Mediolanum My World

Benvingut a un univers nou d’inversió: Mediolanum My World és el servei d’assessorament que et dóna accés a una àmplia selecció de fons, tant del Banco Mediolanum com de gestores externes


Mediolanum My World Banco Mediolanum

Què t’ofereix Mediolanum My World?

Mediolanum My World és el servei d’assessorament que t'ofereix la possibilitat de fer la planificació financera més completa a través de l'accés a l'exclusiu món dels fons d'inversió, no solament de les societats gestores del Grupo Mediolanum, sinó també de societats gestores externes de renom internacional, a fi de maximitzar la diversificació de la teva inversió i construir una important cartera d'inversió adaptada als teus objectius de vida.

Totes les nostres decisions són fruit d'una planificació. Programem les coses més senzilles: què soparem, com ens vestirem, què farem aquestes vacances... Però, realment planifiquem els esdeveniments més importants, com el moment de formar una família, la compra d'un habitatge, els estudis dels nostres fills?

Ens obstinem a construir el nostre futur segons els nostres desitjos. I per a aconseguir-ho, és important fer les eleccions adequades pensant en el nostre benestar i en la consecució dels nostres projectes, de manera que puguin beneficiar també a les persones que volem.

És per això que el Banco Mediolanum ha creat Mediolanum My World. Transparència, diversificació, flexibilitat i personalització fan de Mediolanum My World una oferta d’inversió revolucionària: et donem independència i la possibilitat de diversificar i personalitzar la teva inversió al màxim, perquè són les inversions les que s'han d'adaptar a les necessitats del Client, i no al contrari.

Quins avantatges suposa Mediolanum My World?

 • Màxima diversificació en la gestió. Amb Mediolanum My World pots invertir els teus estalvis en diferents classes d'actius, àrees geogràfiques, diferents sectors de l'economia i, a més, ara també tens l'oportunitat de diversificar-los en diferents societats gestores, no solament del Grupo Mediolanum (Mediolanum International Fund i Mediolanum Gestión) sinó també de societats gestores externes, fins a un 40% del total de la teva inversió.

  Les societats gestores externes seleccionades són:

  Amundi Asset Management
  BlackRock
  CANDRIAM
  Carmignac
  DNCA Finance
  DWS Investment S.A
  Fidelity
  Franklin Templeton Investment Funds
  INVESCO
  JPMorgan Asset Management
  M&G Investments Ltd
  Morgan Stanley
  Nordea
  PICTET
  PIMCO
  Robeco
  Schroder Inv Management

 • Un servei a la teva mida. La gamma de fons d'inversió és el resultat d'una activitat contínua de selecció per oferir en cada moment les solucions d'inversió més interessants. D'aquesta manera és més senzill personalitzar la inversió i modificar-la. A més, el Banco Mediolanum fa un seguiment periòdic dels fons d'inversió seleccionats, amb l'objectiu d'aprofitar al màxim les oportunitats del mercat.
 • Flexibilitat i control de la teva inversió. Mediolanum My World et dóna la possibilitat d’ajustar de la teva cartera d'inversió i adaptar-la als teus objectius, i, a més, amb els importants avantatges fiscals que tenen els fons d'inversió en funció de les circumstàncies del client, que permeten traspassar els teus estalvis d'un fons a un altre sense tributar per les plusvàlues generades.
 • Assessorament personalitzat. Amb el suport de l'assessorament personalitzat del teu Family Banker pots adaptar la inversió a les teves necessitats en cada moment i alinear-la amb els teus objectius i el teu perfil de risc. A més, gràcies a les propostes d'inversió de Mediolanum My World, pots, d’una manera senzilla, identificar els fons que s'adapten al teu perfil d'inversor, segons sigui prudent, equilibrat o dinàmic.

Les inversions dels fons seleccionats estan subjectes a les fluctuacions del mercat i altres riscos inherents a la inversió en valors, per la qual cosa el valor de la inversió i la utilitat que es deriva poden disminuir o augmentar el resultat segons aquestes oscil·lacions de mercat i altres factors com el canvi de divisa, pel motiu de la qual podria no ser possible recobrar la suma inicialment invertida. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures. Això és una comunicació publicitària. Consulti el fullet i el document de dades fonamentals per a l'inversor dels fons publicats en la pàgina web de cadascuna de les Gestores i en la CNVM abans de prendre una decisió final d'inversió.


Pots contractar Mediolanum My World a través dels canals següents, que el Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Què he de tenir en compte?

 • Mediolanum My World es pot subscriure des de 10.000 euros.
 • Es poden fer aportacions addicionals de fons des de 2.500 euros.
 • Comissió de mediació: el Banco Mediolanum percep una comissió per la recepció i la transmissió d'ordres per a l'adquisició de les participacions dels diferents fons d'inversió. A les adquisicions de participacions de fons destinades al servei Mediolanum My World no se'ls apliquen les comissions de subscripció dels fons.
 • Comissió del servei: 1,694 % anual sobre el valor liquidatiu diari (1,40% anual més l'IVA corresponent). Aquesta comissió es calcularà sobre el valor liquidatiu diari i s'aplicarà per trimestres naturals mitjançant desinversió de participacions o mitjançant càrrec en compte corrent.
 • Retrocessions a favor del Client: es fan retrocessions a favor del Client de la part de les comissions de gestió equivalents a la remuneració que el Banco Mediolanum percep de les diferents gestores, ja siguin pròpies o de tercers. Aquestes retrocessions es calculen diàriament i es retornen al Client via reinversió de participacions per trimestres naturals, menys la retenció corresponent.
  • En l'elecció de fons de Mediolanum My World es requereix contractar un paquet mínim d'un 60 % de fons propis del Banco Mediolanum.
  • És fonamental seguir el Pla Particular d'Estalvi definit amb el teu Family Banker® per evitar prendre decisions guiades per les emocions o pel comportament del mercat.

Documentació:


Enllaços d’interès:


Informació relativa als fons d’inversió de les societats gestores externes: