Inici > Inversió > Mediolanum New Generation
  • Tornar

Mediolanum New Generation

Mediolanum New Generation pot ajudar amb les despeses associades al creixement i educació dels teus fills.


Mediolanum New Generation

Què ofereix Mediolanum New Generation?

Mediolanum New Generation(1) és una inversió en forma d’Assegurança de Vida Estalvi Unit Linked, en el qual el prenedor assumeix el risc de la inversión, pensada per tractar d’ajudar a afrontar, a llarg termini, les despeses associades al creixement i l'educació dels nostres fills, i buscant un futur millor.

L’exclusiva proposta de Mediolanum New Generation permet invertir en fons àmpliament diversificats, gestionats de forma activa i altament professional, amb una estratègia a llarg termini dissenyada per aprofitar totes les oportunitats de creixement que ofereix l’economia real. Obtindràs avantatges d’algunes de les gestores més importants del món (JP Morgan, Morgan Stanley, BlackRock, Pimco, i DWS).

Les inversions dels fons seleccionats estan subjectes a les fluctuacions del mercat i altres riscos inherents a la inversió en valors, per la qual cosa el valor de la inversió i la utilitat que es deriva poden disminuir o augmentar el resultat segons aquestes fluctuacions i altres factors, com el canvi de divisa. Aquest producte comporta risc de pèrdua de capital per al client.


Mediolanum New Generation és una inversió pensada per a tu si:

Vols tractar de generar un capital als teus fills.
Vols aprofitar els avantatges dels mercats en el llarg termini.
Vols els avantatges típics d’una pòlissa de vida, com la cobertura en cas de defunció de l’assegurat.
I, a més, desitges beneficiar-te d’un interessant sistema de Bonus de Fidelitat, fins i tot després de finalitzar el pla de pagament de primes.

El teu Family Banker® et podrà gestionar aquesta forma d’inversió si així ho decideixes, i també la pots sol·licitar a través dels Family Bankers’Offices de Banco Mediolanum.


Mediolanum New Generation aprofita la flexibilitat que ofereix el pla d’acumulació de capital (PAC). Permet invertir periòdicament petites sumes de diners que amb el temps es podrien convertir en un gran capital.
  • El Client pot escollir entre els terminis de 10, 12, 15 i 18 anys.
  • Aportacions des de 500 euros anuals que poden ser mensuals, trimestrals, semestrals o anuals segons les necessitats de cadascú
  • Possibilitat de realitzar aportacions addicionals en qualsevol moment per un import mínim de 100 € (mensual).
  • Possibilitat de rescat total o parcial, a partir del tercer mes, sense comissions ni penalitzacions. El rescat es produeix conforme al valor de liquidació i podria implicar pèrdues.
  • Opcions de cobrament de la prestació al venciment en forma de capital o en forma de renda temporal en 2, 3, 4 o 5 anys.

Sistema de Bonus:

Amb Mediolanum New Generation et pots beneficiar d’un interessant sistema de Bonus de Fidelitat que et permetrà recuperar part de les comissions abonades al venciment.(2)

  • Bonus de Fidelitat : s’abona a totes les pòlisses en funció del termini (10, 12, 15 i 18 anys) i segons la regularitat en les aportacions realitzades al llarg de la vida del producte.
  • Bonus Extraordinari : Mediolanum New Generation vol premiar els bons estudiants, per això abonarà un bonus extra, sempre que la nota del jove a l’examen d’accés a la universitat sigui igual o superior a un 8.
DURADA BONUS DE FIDELITAT

Percentatge total de les comissions pagades
BONUS EXTRAORDINARI

Percentatge total de les comissions pagades
Nota de l’examen de selectivitat igual o superior a 8 punts Nota de l’examen de selectivitat igual o superior a 9 punts
10 ANYS 50 % 25 % 50 %

12 ANYS

50 %

25 %

50 %

15 ANYS

75 %

50 %

100 %

18 ANYS

100 %

50 %

100 %


Assegurança per a la teva tranquil·litat

En cas de defunció de l’assegurat la companyia asseguradora garanteix el 101 % de la xifra que resulti més gran entre:

  • El total d’aportacions efectives.
  • El valor liquidatiu de les participacions acumulades en el moment de la defunció.

Pots contractar Mediolanum New Generation a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Documentació:


Enllaços d’interès: