Inici > Inversió > Selecció Nacional – Fons Mediolanum
  • Tornar

Fons Mediolanum Gestió

Els mercats evolucionen i els canvis del sector financer són constants. Davant d'aquest entorn, necessites més que mai fer el salt cap a una gestió activa i altament professional dels teus estalvis.


Selección Nacional Banco Mediolanum

Què t'ofereix els Fons Mediolanum Gestió?

Fons Mediolanum Gestió t’ajuda a tractar de treure el màxim profit dels teus estalvis. Mediolanum Gestión t’ofereix la seva gran experiència i amplis serveis en aquesta gamma de fons d’inversió.


Quins fons d'inversió ofereix Fons Mediolanum Gestió?

Banco Mediolanum disposa de diferents fons per a cobrir totes les teves necessitats d'inversió, agrupats en les següents categories:

Dins de la nostra gamma de fons d'inversió s'inclouen alguns fons com:

Podràs fer totes les operacions amb l’ajuda del teu Family Banker® i sol·licitar un estudi personalitzat sense compromís. Et serà molt útil conèixer la teva situació econòmica, financera i fiscal, i els teus desigs i les teves necessitats, per definir, juntament amb el teu Family Banker®, els fonaments de la teva inversió: establiràs el teu perfil d’inversor basant-te en conceptes com la diversificació, l’horitzó temporal i el grau de volatilitat que estàs disposat a assumir.

Una vegada definit el teu perfil, el teu Family Banker® farà una proposta personalitzada per a la distribució de la teva inversió, entre els diferents fons de Mediolanum Gestió i entre altres productes nostres.

Les inversions dels fons seleccionats estan subjectes a les fluctuacions del mercat i altres riscos inherents a la inversió en valors, per la qual cosa el valor de la inversió i la utilitat que es deriva poden disminuir o augmentar el resultat segons aquestes oscil·lacions de mercat i altres factors com el canvi de divisa, pel motiu de la qual podria no ser possible recobrar la suma inicialment invertida. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures.


Pots contractar els fons Mediolanum Gestió a través dels canals següents que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.
El nostre lloc web.

Documentació:


Enllaços d’interès: