Inici > Com funciona? > Com funciona Banco Mediolanum
  • Tornar

UN BANC QUE FUNCIONA COM TU VOLS QUE FUNCIONI.

La banca personal més còmoda, més innovadora i més efectiva que
s’adapta a tu. .


Gaudeix de la màxima flexibilitat d’operar en qualsevol moment, a través de qualsevol mitjà i amb plena llibertat. Amb l’assessorament permanent del teu Family Banker. Sense costs addicionals i amb la màxima senzillesa i seguretat. La pregunta no és com funciona el teu banc. És com funciones tu.

El teu Family Banker està preparat per informar-te i assessorar-te sobre qualsevol necessitat de serveis bancaris, estalvis i inversió, quan i on ho necessitis, perquè les teves decisions siguin sempre les millors decisions. La seva formació financera, unida al coneixement de les teves preferències d’estalvi i inversió, és la millor garantia per establir la teva estratègia d’inversions.

La Multicanalitat et permet realitzar les teves operacions més habituals i estar sempre informat, siguis on siguis, a través del teu mòbil, de la teva tablet o del teu ordinador. També disposes d’un servei de banca telefònica gratuït, on seràs atès per un equip de professionals (de dilluns a divendres de 8h a 22h) o per un servei de locució automàtica (24 hores, 365 dies l'any).

La teva seguretat està garantida, gràcies a un servei d’alertes i notificacions al mòbil. A més a més, quan facis les teves operacions, podràs aconseguir regals.

Banca Personal és llibertat, és flexibilitat, és autonomia, és tranquil·litat, és seguretat. És Banco Mediolanum.