Inici > Inversió > Fons Mediolanum Challenge
  • Tornar

Fons Challenge

Amb els Fons Challenge diversifica la teva inversió entre tipus d'actius, àrees geogràfiques i sectors econòmics. El teu Family Banker® t'ajudarà a decidir el subfons més adequat per a tu.


Mediolanum Challenge

Què són els fons Challenge?

Els fons Challenge (Challenge Funds) són els exclusius fons de dret irlandès, gestionats per Mediolanum International Funds, Ltd. i distribuïts a Espanya per Banco Mediolanum.

Diversifica la teva inversió entre tipus d’actius, àrees geogràfiques i sectors econòmics. Podràs escollir entre 21 subfons (o compartiments): renda variable, renda fixa, actius monetaris i mix, segons els teus trets i exigències.

Cada subfons és independent de la resta i es diferencien els uns dels altres pels seus objectius i política d’inversió:

  • Subfons Tradicionals: inverteixen únicament en títols de renda variable, renda fixa o d’actius monetaris.
  • Subfons Evolució: responen a la contínua evolució dels mercats i ofereixen solucions d’inversió innovadores que actualitzen constantment l’oferta.

La gestió dels fons Challenge es confia a un equip compost per gestors experts i competents, seleccionats d'entre els millors professionals de tot el món, que són constantment avaluats en funció dels resultats que aconsegueixen a cada moment.

Podràs realitzar totes les operacions amb l’ajuda del teu Family Banker® i sol·licitar un estudi personalitzat sense compromís. Et serà molt útil compartir amb el Family Banker® la teva situació econòmica, financera i fiscal, i els teus desitjos i necessitats, per definir conjuntament els fonaments de la inversió: establiràs el teu perfil d’inversor basat en conceptes com diversificació, horitzó temporal i grau de volatilitat que estàs disposat a assumir.

Un cop definit el teu perfil, el Family Banker® et farà una proposta personalitzada per a la distribució de la inversió, entre els diferents subfons que integren el conjunt dels Challenge Funds i altres productes nostres.


Pots contractar els Fons Challenge a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.
El nostre lloc web.

Documentació:


Enllaços d’interès: