Inici > Inversió > Fons Mediolanum Challenge
  • Tornar

Fons Challenge

Amb els Fons Challenge diversifica la teva inversió entre tipus d'actius, àrees geogràfiques i sectors econòmics. El teu Family Banker® t'ajudarà a decidir el subfons més adequat per a tu.


Mediolanum Challenge

Què són els fons Challenge?

Els fons Challenge (Challenge Funds) són els exclusius fons de dret irlandès, gestionats per Mediolanum International Funds, Ltd. i distribuïts a Espanya per Banco Mediolanum.

Diversifica la teva inversió entre tipus d’actius, àrees geogràfiques i sectors econòmics. Podràs escollir entre 21 subfons (o compartiments): renda variable, renda fixa i actius monetaris, segons els teus trets i exigències.

Cada subfons és independent de la resta i es diferencien els uns dels altres pels seus objectius i política d’inversió:

La gestió dels fons Challenge es confia a un equip compost per gestors experts i competents, seleccionats d'entre els millors professionals de tot el món, que són constantment avaluats en funció dels resultats que aconsegueixen a cada moment.

Podràs realitzar totes les operacions amb l’ajuda del teu Family Banker® i sol·licitar un estudi personalitzat sense compromís. Et serà molt útil compartir amb el Family Banker® la teva situació econòmica, financera i fiscal, i els teus desitjos i necessitats, per definir conjuntament els fonaments de la inversió: establiràs el teu perfil d’inversor basat en conceptes com diversificació, horitzó temporal i grau de volatilitat que estàs disposat a assumir.

Un cop definit el teu perfil, el Family Banker® et farà una proposta personalitzada per a la distribució de la inversió, entre els diferents subfons que integren el conjunt dels Challenge Funds i altres productes nostres.

Quins subfons ofereix el Fons Challenge?


Les inversions en fons estan subjectes a les fluctuacions del mercat i altres riscos inherents a la inversió en valors, per la qual cosa el valor de la inversió i la utilitat que es deriva poden disminuir o augmentar el resultat segons aquestes oscil·lacions de mercat i altres factors com el canvi de divisa, pel motiu de la qual podria no ser possible recobrar la suma inicialment invertida. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures. Per a conèixer a fons els riscos relacionats amb la inversió es pot consultar el paràgraf “Factors de risc” del Fullet Informatiu. Això és una comunicació publicitària. Consulti el fullet de Challenge i el document de dades fonamentals per a l'inversor abans de prendre una decisió final d'inversió


Pots contractar els Fons Challenge a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.
El nostre lloc web.

Documentació:


Enllaços d’interès: