Inici > La Banca Personal
  • Tornar

LA BANCA PERSONAL MOLT PERSONAL

Sempre al teu costat, siguis on siguis.

El Cicle Financer de la Vida. Si vols que el teu futur et doni les gràcies, pren avui les millors decisions.

En cada etapa de la vida apareixen necessitats diferents. Els teus objectius i les teves circumstàncies canvien. I les teves necessitats financeres també evolucionen. És el que anomenem el Cicle Financer de la Vida. Quan ho coneixes, descobreixes que, si ets capaç de decidir sobre el teu estalvi i les teves inversions avui, aconseguiràs aconseguir els teus objectius demà.

El Cicle Financer de la Vida, el teu Family Banker®, i tu.

Aconseguir una cosa així només és possible si estàs ben assessorat. I estar ben assessorat sol és possible si estàs ben acompanyat. El teu Family Banker® és fonamental, perquè està sempre al teu costat, en totes les etapes. És el coach financer que et permetrà anticipar-te al futur i planificar el present perquè optimitzis els teus recursos i aconsegueixis el que et proposis.

Comença a planificar avui per a aconseguir les teves metes demà. El teu futur t'ho agrairà.

PER QUÈ BANCO MEDIOLANUM T’APROPA ALS TEUS OBJECTIUS?

Perquè és líder en Solvència.

Banco Mediolanum té un nivell de solvència del 22,37%*, molt superior a la mitjana de les entitats espanyoles. Una solidesa que li permet continuar impulsant un fort creixement orgànic i ampliant la seva xarxa de professionals per a assessorar cada vegada més famílies.

Perquè està més a prop teu.

Per ser client, tens el teu propi Family Banker®. Ell coneix perfectament les teves característiques personals i financeres i sap quines són les teves preferències quant a risc i estalvi. Per això sempre t’ofereix les millors solucions. Però a més a més, te les ofereix on i quan ho necessitis. Perquè “proximitat” vol dir estar sempre al teu costat.

Per la seva excel·lència en el servei.

Oferir un servei de qualitat en tots i cadascun dels canals de comunicació, a través d’un sistema complet i perfectament integrat, que permet estar en contacte amb el banc sempre i des de qualsevol lloc. A Banco Mediolanum ho anomenem Multicanalitat. I tots els nostres clients en gaudeixen de forma totalment gratuïta.

Servei de Banca Telefònica.
Fes totes les teves consultes, accedeix a tota la teva informació i realitza les teves operacions bancàries des de qualsevol lloc, trucant al telèfon gratuït 900 800 108.
Assistent de trucades interactiu.
Fes totes les teves consultes i accedeix a tota la teva informació des del mateix telèfon, i també de forma gratuïta. 24 hores, 365 dies l’any.
Web.
Realitza totes les teves operacions des del teu ordinador amb autonomia, tranquil·litat i total seguretat.
APP.
Per realitzar les teves operacions habituals des del teu smartphone o la teva tablet.
Caixers Automàtics.
Disposa d’efectiu a dèbit en qualsevol caixer i de forma gratuïta (1). A més a més, comptes amb més de 5.000 oficines concertades a tot el territori nacional per efectuar els teus ingressos i reintegraments. Perquè a Banco Mediolanum, som on ets tu.

Pel nostre equip, els nostres valors i la nostra història.

Gràcies a tots aquests factors, avui som els que som, i ens comprometem a fer que els teus metes estiguin més a prop, siguin quines siguin.


LA NOSTRA ESTRATÈGIA GUANYADORA: DIVERSIFICA I GUANYARÀS. LES 5D.

D1 Diversificació temporal:
Decideixes com diversifiques les teves inversions a curt, mitjà i llarg termini en funció dels teus objectius, sempre amb l’assessorament del teu Family Banker®.

D2 Diversificació entre títols:
Banco Mediolanum et troba els millors resultats dels títols que et convinguin.

D3 Diversificació geogràfica i sectorial:
La nostra manera d’incrementar les oportunitats de les inversions i de disminuir riscs.

D4 Diversificació per potencial de creixement:
Parem la màxima atenció als mercats emergents que puguin significar una bona oportunitat d’inversió.

D5 Diversificació per tipus de producte:
Proporciona estabilitat als teus estalvis encara que fluctuïn els mercats. Per a això, disposem dels instruments financers i les assegurances d’estalvi més adients.

*Dades a 31/12/2020

Banco Mediolanum, la banca personal de verdad