Inici > La Banca Personal
  • Tornar

LA BANCA PERSONAL MOLT PERSONAL

Sempre al teu costat, siguis on siguis.

El teu Family Banker® i tu: el millor assessorament personalitzat.

Per assolir els teus objectius, amb un assessor personal no en tens prou. Necessites un entrenador que t’ajudi a treure el millor de tu. Necessites un coach financer amb la millor formació, que a més a més sàpiga escoltar-te i estar al teu costat sempre que calgui. Necessites algú capaç de fer un Pla Particular d’Estalvi a la teva mida. I que estigui disposat a assessorar-te personalment quan i on vulguis.
Necessites un Family Banker®.

Molt més que un assessor personal.

Aquest professional, registrat en el Banc d’Espanya com a Agent representant de Banco Mediolanum, compta amb una sòlida formació tècnica en finances i coneix l’evolució dels mercats. A més a més, el Banc li ofereix formació continuada i les eines més avançades per dur a terme la seva tasca. És el teu Family Banker® i està disposat a informar-te i assessorar-te sobre qualsevol necessitat de serveis bancaris, estalvis i inversió. Alhora que també t’ofereix un servei real i honest, totalment personalitzat. Quan i on ho necessitis.

Gràcies als Family Banker® i a l’oficina multicanal, gaudiràs d’un servei personalitzat i accessible, sempre i on tu vulguis.

PER QUÈ BANCO MEDIOLANUM T’APROPA ALS TEUS OBJECTIUS?

Perquè és el primer banc en índex de Solvència.

Banco Mediolanum té un nivell de solvència del 28,77%*, molt superior a la mitjana de les entitats espanyoles. Gràcies a això, no s’ha vist obligat a vendre o a fusionar-se per problemes de capitalització durant la crisi. I ha pogut continuar dedicant-se per complet a l’assessorament dels seus clients.

Perquè està més a prop teu.

Per ser client, tens el teu propi Family Banker®. Ell coneix perfectament les teves característiques personals i financeres i sap quines són les teves preferències quant a risc i estalvi. Per això sempre t’ofereix les millors solucions. Però a més a més, te les ofereix on i quan ho necessitis. Perquè “proximitat” vol dir estar sempre al teu costat.

Per la seva excel·lència en el servei.

Oferir un servei de qualitat en tots i cadascun dels canals de comunicació, a través d’un sistema complet i perfectament integrat, que permet estar en contacte amb el banc sempre i des de qualsevol lloc. A Banco Mediolanum ho anomenem Multicanalitat. I tots els nostres clients en gaudeixen de forma totalment gratuïta.

Servei de Banca Telefònica.
Fes totes les teves consultes, accedeix a tota la teva informació i realitza les teves operacions bancàries des de qualsevol lloc, trucant al telèfon gratuït 900 800 108.
Assistent de trucades interactiu.
Fes totes les teves consultes i accedeix a tota la teva informació des del mateix telèfon, i també de forma gratuïta. 24 hores, 365 dies l’any.
Web.
Realitza totes les teves operacions des del teu ordinador amb autonomia, tranquil·litat i total seguretat.
APP.
Per realitzar les teves operacions habituals des del teu smartphone o la teva tablet.
Caixers Automàtics.
Disposa d’efectiu a dèbit en qualsevol caixer i de forma gratuïta (1). A més a més, comptes amb més de 5.000 oficines concertades a tot el territori nacional per efectuar els teus ingressos i reintegraments. Perquè a Banco Mediolanum, som on ets tu.

Pel nostre equip, els nostres valors i la nostra història.

Gràcies a tots aquests factors, avui som els que som, i ens comprometem a fer que els teus metes estiguin més a prop, siguin quines siguin.


LA NOSTRA ESTRATÈGIA GUANYADORA: DIVERSIFICA I GUANYARÀS. LES 5D.

D1 Diversificació temporal:
Decideixes com diversifiques les teves inversions a curt, mitjà i llarg termini en funció dels teus objectius, sempre amb l’assessorament del teu Family Banker®.

D2 Diversificació entre títols:
Banco Mediolanum et troba els millors resultats dels títols que et convinguin.

D3 Diversificació geogràfica i sectorial:
La nostra manera d’incrementar les oportunitats de les inversions i de disminuir riscs.

D4 Diversificació per potencial de creixement:
Parem la màxima atenció als mercats emergents que puguin significar una bona oportunitat d’inversió.

D5 Diversificació per tipus de producte:
Proporciona estabilitat als teus estalvis encara que fluctuïn els mercats. Per a això, disposem dels instruments financers i les assegurances d’estalvi més adients.

*Dades a 31/12/2018

Banco Mediolanum, la banca personal de verdad