Inici > Seguretat > Seguretat
  • Tornar

Seguretat


El Banc Central Europeu recomana a totes les entitats bancàries de la zona euro ("Recomendations for Security of Internet Payments") modificar el segon codi secret per a l'operativa a través d'Internet i apps introduint una nova generació de sistemes de seguretat més avançats com el de la OTP (One Time Password). Per això, amb Banco Mediolanum per a tota operació dispositiva (transferències, domiciliacions…) o de consulta o modificació de les dades personals que es faci a través del nostre web o la nostra app hauràs d’utilitzar el codi OTP que s’enviarà al telèfon mòbil que ens hagis comunicat.

Característiques del codi OTP:

  • Format por 6 dígits.
  • S’envia al teu telèfon mòbil (SMS o Alerta PUSH).
  • D’un únic ús (un codi OTP per operació).
  • Durada 3 minuts.1

És molt important que tinguem el teu número de telèfon mòbil perquè puguis rebre el codi OTP. Pots comunicar-nos-el a través del web, apartat "Dades Personals", "Les teves dades" que trobaràs en accedir a la zona de Client.

Aquesta mesura augmenta la seguretat i comoditat als nostres Clients, que podran operar per Internet amb més tranquil·litat i sense haver de recordar cap segon codi secret.

OTP (One Time Password) per a compres online amb targeta VISA Mediolanum.

Quan facis una compra online amb qualsevol de les nostres targetes VISA Mediolanum necessitaràs confirmar l’operació amb el codi de seguretat OTP, que Servired t’enviarà al teu telèfon mòbil via SMS.