Inici > Inversió > My World Wealth Plus
 • Tornar

My World Wealth Plus

My World Wealth Plus és la gamma més alta de servei que podràs obtenir a Banco Mediolanum, un servei exclusiu només a l’abast dels més grans inversors i estalviadors.


My World Wealth Plus Banco Mediolanum

Què t’ofereix My World Wealth Plus?

My World Wealth Plus t’ofereix la possibilitat de fer la mes completa planificació financera, a través de l’accés a l’exclusiu món dels fons d’inversió, no només de les societats gestores de Grupo Mediolanum, sinó també de societats gestores externes de renom internacional, per maximitzar la diversificació de la teva inversió i construir una important cartera d’inversió adaptada als teus objectius de vida.

Quan parlem de planificar el futur, és important triar adequadament, pensant en el nostre benestar i en la consecució dels nostres projectes, de manera que puguin beneficiar també les persones que més ens estimem.

Per aquest motiu, Banco Mediolanum t’ofereix ara My World Wealth Plus. Transparència, diversificació, flexibilitat i personalització fan d’aquesta modalitat de servei una oferta d’inversió revolucionària: et donem independència i la possibilitat de diversificar i personalitzar la teva inversió al màxim, perquè són les inversions les que s’han d’adaptar a les necessitats del Client, i no al contrari.

Quins avantatges t’ofereix My World Wealth Plus?

 • Màxima diversificació en la gestió. Amb My World Wealth Plus pots invertir els teus estalvis en diferents tipus d’actius, àrees geogràfiques, diferents sectors de l’economia i, a més a més, ara també tens l’oportunitat de diversificar els teus estalvis en diferents societats gestores, no només del Grupo Mediolanum (Mediolanum International Fund i Mediolanum Gestión) sinó també de societats gestores externes, fins un 70% del total de la teva inversió.

  Les societats gestores externes seleccionades són:

  Amundi
  BlackRock
  Candriam
  Carmignac Gestion Luxembourg
  DNCA Investments
  DWS Investment S.A
  Fidelity
  Franklin Templeton Investment Funds
  GAM
  INVESCO
  Janus Henderson
  JPMorgan Asset Management
  Legg Mason
  M&G Investments Ltd.
  Morgan Stanley
  Muzinich
  Natixis
  Nordea
  Pictet Funds
  PIMCO
  ROBECO
  Schroder Inv Management
  Vontobel

 • Un servei a la teva mida. La gamma de fons d’inversió és el resultat d’una contínua activitat de selecció per oferir en cada moment les solucions d’inversió més interessants. D’aquesta manera, és més senzill personalitzar la inversió i modificar-la. A més a més, Banco Mediolanum fa un seguiment periòdic dels fons d’inversió seleccionats amb l’objectiu d’aprofitar al màxim les oportunitats del mercat.
 • Flexibilitat i control de la teva inversió. My World Wealth Plus t’ofereix la possibilitat d’ajustar la teva cartera d’inversió, adaptant-la als teus objectius, i amb els importants avantatges fiscals que tenen els fons d’inversió, podràs traspassar els teus estalvis d’un fons a un altre sense tributar per les plusvàlues generades.
 • Assessorament personalitzat. Amb l’ajuda de l’assessorament personalitzat del teu Family Banker podràs adaptar la teva inversió a les teves necessitats en cada moment i alinear-la amb els teus objectius i perfil de risc. A més a més, gràcies a les Propostes d’Inversió de My World Wealth Plus, podràs, de manera senzilla, identificar aquells fons que s’adapten al teu perfil d’inversor, segons siguis prudent, equilibrat o dinàmic.

Les inversions dels fons seleccionats estan subjectes a les fluctuacions del mercat i altres riscos inherents a la inversió en valors, per la qual cosa el valor de la inversió i la utilitat que es deriva poden disminuir o augmentar el resultat segons aquestes oscil·lacions de mercat i altres factors com el canvi de divisa, pel motiu de la qual podria no ser possible recobrar la suma inicialment invertida. Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures. Això és una comunicació publicitària. Consulti el fullet i el document de dades fonamentals per a l'inversor dels fons publicats en la pàgina web de cadascuna de les Gestores i en la CNVM abans de prendre una decisió final d'inversió.


Pots contractar My World Wealth Plus a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Què haig de tenir en compte?

 • My World Wealth Plus es pot subscriure des de 2.500.000 euros.
 • Es permet fer aportacions addicionals de fons des de 2.500 euros.
 • Per determinar el percentatge aplicable en les ordres d’inversió addicionals, es tindrà en compte l’import total acumulat fins a la data, i s’aplicarà el percentatge del tram on estigui comprès l’esmentat import.
  Aquesta comissió no serà aplicable a traspassos de fons ja dipositats a Banco Mediolanum (llevat de Mediolanum Fondcuenta).
 • Comissió del servei: 1% anual sobre el valor liquidatiu diari (+IVA). Aquesta comissió es calcularà diàriament i s’aplicarà per trimestres naturals mitjançant desinversió de participacions.
 • Retrocessions a favor del Client: es faran retrocessions a favor del Client de la part de les comissions de gestió equivalents a la remuneració que Banco Mediolanum percebi de les diferents gestores, bé siguin pròpies o de tercers. Les esmentades retrocessions es calcularan diàriament i es tornaran al Client mitjançant la reinversió de participacions per trimestres naturals, menys la retenció corresponent.
  • Amb l’elecció de fons de My World Wealth Plus cal contractar un pack mínim d’un 30% de fons propis de Banco Mediolanum.
  • És fonamental seguir el Pla Particular d’Estalvi definit amb el teu Family Banker per així evitar prendre decisions guiades per les emocions o pel comportament del mercat.

Documentació:


Enllaços d'interès:


Informació relativa als fons d'inversió de les Societats Gestores Externes: