Inici > El Nostre Club > Mediolanum A La Teva Mida
 • Tornar

Mediolanum A La Teva Mida


Et presentem un nou nivell de qualitat en banca personalitzada, una nova gamma de serveis i de productes específicament dissenyats per a tu: et presentem el programa Mediolanum A La Teva Mida.

Classificació del producte

1/6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.
Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura oferta per aquest Fons és de fins a 100.000 € com a màxim per titular.

Indicador de risc de: Cuenta ÚNICA, Cuenta FREEDOM Y Cuenta EVOLUCIÓN.

Logo Mediolanum a tu Medida Banco Mediolanum

Avantatges

Des de Banco Mediolanum t’oferim serveis exclusivament dissenyats per a tu a través de Mediolanum A La Teva Mida. Obtindràs una sèrie d’avantatges en serveis bancaris, com ara:

 • El Compte Únic i el Compte Freedom no et suposarà CAP COST de manteniment.
 • Totes les targetes de dèbit i crèdit seran GRATUÏTES(1)
 • Tindràs el sistema Via-T de pagament de peatges sense cost de manteniment.
 • Tindràs transferències immediates il·limitades sense cost.

Podria ser encara millor Mediolanum A La Teva Mida? Sí, és clar: gràcies a aquest programa podràs accedir al Compte Evolució sempre que contractis productes gestionats comercialitzats per Banco Mediolanum per un import mínim de 15.000€.

Com puc formar part del programa Mediolanum A La Teva Mida?

Tindràs accés a tots els avantatges de Mediolanum A La teva Mesura si ets titular d'un producte gestionat comercialitzat per Banc Medionalum i si compleixes qualsevol d'aquestes opcions:

 • Tens la teva nòmina o la teva pensió domiciliada a Banco Mediolanum, sigui de l’import que sigui.
 • Si fas un ingrés mensual mitjançant transferència per un import superior o igual a 700€ i domicilies dos rebuts que sumen un import mínim de 250€(2) el mes.
 • Si fas un ingrés mensual mitjançant transferència per un import superior o igual a 700€ i fas operacions amb la teva targeta de dèbit o crèdit que sumen un import mínim de 3.000 € l’any.
 • Si fas un ingrés mensual mitjançant transferència per un import superior o igual a 700€ i, a més a més, ets titular d’un crèdit o préstec de Banco Mediolanum.
 • Si domicilies dos rebuts que sumen un import mínim de 250€(2) el mes i, a més a més, fas operacions amb la teva targeta de dèbit o crèdit que sumen un import mínim de 3.000 € l’any.
 • Si domicilies dos rebuts que sumen un import mínim de 250€(2) el mes i, a més a més, ets titular d’un crèdit o préstec de Banco Mediolanum.

Ja veus que fàcil que és: qualsevol d’aquestes combinacions et permet accedir a Mediolanum A La Teva Mida i tots els seus avantatges

Necessites més informació? Posa’t en contacte amb el teu Family Banker o truca al Servei de Banca Telefònica al número 900 800 108.


Documents: