Inici > Jubilació > Mediolanum Previsió EPSV Individual
  • Tornar

Mediolanum Previsió EPSV Individual

Apunta’t al servei intel·ligent d’estalvi per a la jubilació que evoluciona amb tu ofert per Mediolanum Previsió EPSV Individual, un servei de plans de previsió exclusiu per als residents a Biscaia, Àlaba i Guipúscoa.


Mediolanum Previsión

Què és Mediolanum Previsió EPSV Individual?

El servei Mediolanum Previsió és el nou servei dinàmic personal de plans de previsió que adapta automàticament el perfil de risc de la inversió a mesura que avança l’edat del soci, tenint en compte el servei que seleccioni.

El servei Mediolanum Previsió optimitza la rendibilitat i redueix el risc en adaptar cada any, de forma automàtica, la composició de la inversió. El servei Mediolanum Previsió va desplaçant el pes de la inversió de la renda variable a la renda fixa i els actius monetaris a mesura que t’acostes a l’edat de la jubilació. Ho fem a partir d’un perfil d’inversió adaptat a les teves característiques.

I podràs gaudir dels avantatges fiscals d’aquest tipus de servei: el teu Family Banker® de Banco Mediolanum és a la teva disposició per ajudar-te a valorar com et pot ser d’interessant Mediolanum Previsió.


Pots contractar el pla de jubilació Mediolanum Previsió a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició

Family Banker® / Agent Representant.

Característiques

Per aconseguir l’adaptació dinàmica dels perfils de risc, hem combinat tres plans de previsió en un sol producte . En contractar Mediolanum Previsió EPSV Individual, el titular signa un únic contracte pel qual s’adhereix simultàniament a tres plans de previsió individuals:

  • Pla de Previsió Individual Mediolanum Previsió Renda Fixa.
  • Pla de Previsió Individual Mediolanum Previsió Renda Variable.
  • Pla de Previsió Individual Mediolanum Previsió Actius Monetaris.

En adherir-se al producte, el titular tria, a més adherir-se o al perfil Cicle de vida (conservador), que compleix amb els requisits del Govern Basc, o als perfils del Servei dinàmic personal de plans de previsió social Mediolanum Previsió EPSV Individual: perfil decidit amb una composició predeterminada o el perfil lliure, en el qual el titular defineix la composició de la seva inversió.

Amb el producte Mediolanum Previsió EPSV Individual s'integra en un únic producte diferents estratègies d’inversió, cosa que permet al titular mobilitzar els drets econòmics d’un pla a un altre.

Mediolanum Previsió, EPSV Individual és una entitat de previsió social voluntària que integra plans de previsió de la modalitat individual en el sistema d’aportació definida, és a dir, aquell en què se sap quina és l’aportació i en què la prestació per jubilació* que es rebrà dependrà del nivell d’aportacions i de l’evolució del pla de previsió a què el soci es trobi adherit.

Com invertir en Mediolanum Previsió, EPSV Individual

Mitjançant una aportació única més aportacions voluntàries (conegut com a pla d’inversió de capital o PIC) o bé mitjançant pla d’acumulació de capital (PAC).

Les aportacions del PAC poden ser mensuals, trimestrals, semestrals o anuals, per l’import que desitgi el Client sempre que no sigui inferior a 10 euros anuals.

En el cas que no tinguis contractat aquest tipus de producte abans de la jubilació, podràs contractar-lo però només podràs percebre la prestació per a la contingència de defunció.

Quant costa subscriure Mediolanum Previsió?

Les Despeses de gestió i administració corresponen al percentatge especificat en el corresponent Reglament de cadascun dels Plans de Previsió i, en particular:

  • Pla de Previsió Individual "Mediolanum Previsió Renda Variable": 1,60 % del patrimoni afecte al Pla de Previsió.
  • Pla de Previsió Individual "Mediolanum Previsió Renda Fixa": 1,60 % del patrimoni afecte al Pla de Previsió.
  • Pla de Previsió Individual Mediolanum Previsió Actius Monetaris": 0,5 % del patrimoni afecte al Pla de Previsió.

Documentació:


Enllaços d’interès: