Inici > Inversió > Double Chance
  • Tornar

Double Chance LTD, rendiment i inversió

Double Chance és una estratègia d'inversió que et dóna la possibilitat d'aprofitar les fluctuacions de l'economia alhora que et permet invertir amb comoditat als mercats de renda variable, amb un rendiment en el dipòsit inclòs en el servei.


Double Chance Banco Mediolanum

El servei d’inversió Double Chance incorpora les estratègies d’inversió de Banco Mediolanum i et dóna l’oportunitat de treure profit de les fluctuacions de l’economia.

Podríem establir un paral·lelisme entre els mercats i les estacions de l’any: per molt fred que sigui l’hivern, tots sabem que després arriba el bon temps. En els mercats financers passa una cosa semblant, però si d’una banda acceptem les inevitables estacions de la natura,per què ens deixem atemorir per les estacions de l'economia?.

Aprenguem de la història

La història ens ensenya que en els mercats financers les estacions càlides ―aquelles en què l’economia creix― han durat, de mitjana, més que les estacions fredes. Els períodes d’expansió (períodes vermells) prevalen sobre els de correcció (períodes blaus), cosa que evidencia una tendència de creixement constant.

Rendibilitats passades no garanteixen rendibilitats futures.

Double Chance LTD. Rendiment i inversió

Per aquest motiu Banco Mediolanum, en col·laboració amb Mediolanum Internacional Funds Ltd. i amb Mediolanum Gestión, SGIIC, SA, ha creat Double Chance LTD, el servei que permet invertir amb més comoditat en els mercats de renda variable, amb un rendiment en el dipòsit inclòs en el servei.

En el dipòsit s’ingressa la suma destinada a la inversió. Després, des del dipòsit es realitzen traspassos periòdics del mateix import a un fons de renda variable, fins a completar la suma ingressada inicialment.


Nivell de risc

El nivell de risc(1) de Double Chance dependrà del nivell de risc dels fons de destinació(2). Sent el de menor risc el nivell 3 i el màxim el de nivell 7.
1
2
3
4
5
6
7
Menor risc
Potencialment menor rendiment
Major risc
Potencialment major rendiment

Classificació del Dipòsit

1/6
Aquest nombre és indicatiu del risc del dipòsit, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.
  El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d’una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.

Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit.


Double Chance LTD és un producte accessible a molts estalviadors, ja que l’aportació mínima és de 5.000 euros per a durades de 3, 6, 12, 18 i 24 mesos.

Amb Double Chance LTD pots entrar en els mercats de renda variable d’una manera gradual, invertint a llarg termini en l’àmplia oferta de fons comercialitzats per Banco Mediolanum, SA i gestionats per Mediolanum International Funds i Mediolanum Gestión, SGIIC, SA, que t’ofereixen, respectivament:

  • Best Brands, creats en col·laboració amb algunes de les societats de gestió de l’estalvi més importants del món.
  • Challenge, que et permeten realitzar una àmplia diversificació entre tipus d’actius, àrees geogràfiques i sectors econòmics.
  • Selecció Nacional – Fons Mediolanum, que t’ofereix una gamma de fons d’inversió, aprofitant l’experiència i els serveis d’una de les gestores amb més experiència del mercat espanyol.

El teu Family Banker® està a la teva disposició per ajudar-te a decidir si Double Chance LTD és adequat per a tu. I també pots informar-te’n als Family Bankers’Offices de Banco Mediolanum.


Pots contractar Double Chance LTD a través dels canals següents que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.
El nostre lloc web.

Enllaços d’interès: