Inici > Qui som
  • Tornar

UN BANC NOU AMB MÉS DE 39 ANYS D’EXPERIÈNCIA.

Amb Banco Mediolanum, les teves fites estan més a prop. Benvingut.

Banco Mediolanum, la banca personal de verdad

El grup bancari Mediolanum, al qual pertany el Banco Mediolanum, neix el 1982 amb l’objectiu de gestionar l’esforç i les il·lusions de les famílies a través de tenir cura de les seves finances. Actualment té més de 2.160.000 clients a Itàlia, Irlanda, Alemanya, Luxemburg i Espanya. És un dels principals protagonistes de l’índex FTSE MIB (índex borsari integrat pels principals valors per capitalització del mercat italià). I un dels actors principals del mercat de l’estalvi gestionat de les famílies. El seu índex de solvència, amb un CET1 de 20,04%*, el converteix en un dels grups bancaris europeus amb més solidesa financera i patrimonial.

El seu model innovador es basa en la figura del Family Banker®, un assessor personal que està al teu servei les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any, i en la Multicanalitat, el qual et permet interactuar amb el Banc i estar-ne informat siguis on siguis, a través del teu ordinador, la teva tablet o el teu mòbil. El resultat és un servei 100% personalitzat, còmode i segur.

Banco Mediolanum té els seus propis valors, més enllà dels econòmics, els quals són el punt de partida de totes les accions i activitats:

  • LLIBERTAT en la relació del client amb el banc, el qual ens permet oferir-li sempre el màxim d’opcions perquè triï la millor.
  • RELACIÓ PERSONAL a través del Family Banker®, marcada per l’esperit de col·laboració i la confiança mútua.
  • COMPROMÍS amb els clients i les seves inversions. Qualitat en el servei, els productes i les relacions. Perquè són els teus diners i sabem el que això significa.
  • ÈTICA I RESPONSABILITAT en tot allò que fem.
  • INNOVACIÓ tecnològica. Per anar un pas per davant. Per saber el que necessites en tot moment. I per ser els primers en oferir-t’ho.

* Dades 31/12/2020