Inici > Inversió > Selecció Nacional - Fons Mediolanum > Selecció Nacional – Fons Mediolanum de Renda Fixa
  • Tornar

Fons Mediolanum de Renda Fixa a Curt Termini

Els Fons Mediolanum de Renda Fixa a Curt Termini podran invertir en actius de renda fixa d’emissors públics i privats, nacionals i internacionals.


Aprofita el coneixement i l'experiència del nostre equip de gestors i experts. A Banco Mediolanum comptaràs amb l’assessorament del teu Family Banker® per aconsellar-te en la contractació d’aquest fons.


T’oferim els següents Fons Mediolanum de Renda Fixa a Curt Termini(1):

  • Mediolanum Activo
    Inverteix en renda fixa a curt termini denominada en euros. El termini de la cartera és lleugerament superior al dels fons Mediolanum Premier i Mediolanum Fondcuenta. La durada mitjana de la cartera no superarà els dos anys.
  • Mediolanum Fondcuenta
    És un fons que inverteix en renda fixa a curt termini nacional i internacional denominada en euros, amb una durada mitjana de la cartera que oscil·larà entre 0 i 5 mesos.

Cal recordar que el valor del patrimoni en un fons d'inversió, qualsevol que sigui la seva política d'inversió, està subjecte a les fluctuacions dels mercats, podent obtenir-se tant beneficis com pèrdues. Per això, s'aconsella als inversors la lectura detinguda de tota la documentació informativa dels productes i serveis oferts per l'entitat(1).


Documentació:


Enllaços d’interès: