Inici > Inversió > Selecció Nacional - Fons Mediolanum > Selecció Nacional – Fons Mediolanum de Renda Variable
 • Tornar

Selecció Nacional – Fons Mediolanum de Renda Variable

Aprofita el coneixement i l'experiència del nostre equip de gestors i experts. A Banco Mediolanum comptaràs amb l’assessorament del teu Family Banker® per aconsellar-te en la contractació d’aquest fons.


T’oferim els següents Fons Mediolanum de Renda Variable:

 • Mediolanum Crecimiento
  Fons mixt de renda variable europea i renda fixa internacional. Té per objectiu accedir a les rendibilitats del mercat de la renda variable i dotar la cartera de la garantia d’estabilitat pròpia de la renda fixa.
 • Mediolanum Europa RV
  Dirigit a aquells inversors que desitgin diversificar la cartera de renda variable, accedint a empreses i sectors no representatius a la Borsa Espanyola. El patrimoni del fons està invertit en accions que cotitzin a borses dels principals països europeus.
 • Mediolanum Small & Mid Caps Espanya
  A través d'una gestió activa inverteix majoritàriament en accions de companyies espanyoles de petita i mitjana capitalització, cobrint la majoria de sectors de l'economia. Es tracta preferiblement d'empreses amb una capitalització inferior a 3.000 milions d'euros.

Cal recordar que el valor del patrimoni en un fons d'inversió, qualsevol que sigui la seva política d'inversió, està subjecte a les fluctuacions dels mercats, podent obtenir-se tant beneficis com pèrdues. Per això, s'aconsella als inversors la lectura detinguda de tota la documentació informativa dels productes i serveis oferts per l'entitat(1).

Servei especial dels fons Mediolanum Selecció Nacional de Renda Variable

 • Double Chance permet invertir amb més tranquil·litat en els mercats de renda variable. Garanteix un rendiment en el dipòsit inclòs en el servei. En el dipòsit s’ingressa la suma destinada a la inversió.
  Després, des del dipòsit es realitzaran traspassos periòdics del mateix import a un fons de renda variable mitjançant el servei de PIC programat, fins a completar la suma inicialment ingressada. D’aquesta manera, se supera l’emotivitat generada per la major volatilitat del mercat, enfront la volatilitat d’altres inversions.
 • Big Chance: el punt fort d'aquest servei consisteix en el traspàs a fons majoritàriament de renda variable durant un període de 3, 6, 12 o 24 mesos, a partir d'una inversió inicialment establerta en un fons amb una composició majoritàriament de renda fixa, amb l'objectiu de reduir el cost mitjà de compra al mínim. Aquesta estratègia ofereix més oportunitats d'èxit que la fórmula d'inversió en renda variable en un únic moment.
  Funcionament de Big Chance:
  • Inversió mínima inicial de 5.000 euros per a 3, 6 o 12 mesos i de 15.000 euros per a una durada de 24 mesos.
  • Durada del servei: 3, 6, 12 o 24 mesos
  • Modalitats: els fons Challenge es podran contractar en les classes S i L. Consulta les característiques de cadascun dels fons per tenir-ne més detalls.
  • Comissió de subscripció: quedarà recollida en el butlletí de subscripció al fons i en el d'adhesió posterior al servei.
  Un cop hagi escollit la inversió inicial i la durada del servei, es calcularà l'aportació quinzenal a través d'un índex. Per exemple, per a un import total de 30.000 € en 12 mesos, l'índex seria 30.000 / 24 aportacions = 1.250 euros per aportació, que es van traspassant periòdicament del fons de renda fixa al o als fons de renda variable que el Client triï.

Documentació:


Enllaços d’interès: