Inici > Inversió > Selecció Nacional - Fons Mediolanum > Mediolanum Real Estate Global
 • Tornar

Mediolanum Real Estate Global

El fons Mediolanum Real Estate Global et permet participar en la recuperació del mercat immobiliari

Real State Global Banco Mediolanum

Què t'ofereix Mediolanum Real Estate Global?

Mediolanum Real Estate Global t'ofereix la possibilitat d'obtenir beneficis amb la recuperació del mercat immobiliari. Et proposem invertir en societats REIT (Real Estate Investment Trust), companyies que inverteixen tant en l'explotació com en la compravenda d'immobles aprofitant la recuperació del sector immobiliari a escala mundial.


Quins avantatges suposa invertir en les societats REIT?

Mediolanum Real Estate Global es dirigeix als qui volen diversificar la seva cartera d'inversió aprofitant la recuperació global del sector immobiliari. És la solució d'inversió de Banco Mediolanum per als que busquen un creixement dels seus estalvis a llarg termini, alhora que es beneficien d'un dividend interessant, i eviten els inconvenients de les fluctuacions de la inversió, ateses les característiques del mercat REIT:

 • Protegit contra la inflació: com saps, quan puja la inflació pugen els lloguers, i per tant les companyies del sector REIT no es veuen afectades.
 • Repartiment de dividends. De mitjana, les companyies REIT distribueixen un 60 % dels seus beneficis en dividends.
 • És una inversió diversificada d'abast global i que evoluciona de forma diferent de la resta de sectors, cosa que pot protegir l'inversor de les fluctuacions del mercat i permetre-li obtenir altes rendibilitats a llarg termini.
 • Liquiditat: pots retirar la teva inversió en qualsevol moment, no depens del valor dels immobles sinó de les cotitzacions de les empreses.
 • Transparència: el fons inverteix indirectament en el sector immobiliari. La teva inversió no és sobre l'immoble, el valor del qual és difícil de determinar, sinó sobre una empresa que cotitza en borsa, i per tant té un valor transparent en tot moment.

El teu Family Banker® t'ampliarà la informació sobre les societats REIT i farà una proposta personalitzada per assegurar el major rendiment de la teva inversió.


Pots contractar el fons Mediolanum Real Estate Global a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Política d'inversió

L'objectiu del fons és obtenir una apreciació del capital a llarg termini, invertint principalment en renda variable cotitzada emesa per empreses de tot el món dedicades al sector immobiliari.

Cal recordar que el valor del patrimoni en un fons d'inversió, qualsevol que sigui la seva política d'inversió, està subjecte a les fluctuacions dels mercats, podent obtenir-se tant beneficis com pèrdues. Per això, s'aconsella als inversors la lectura detinguda de tota la documentació informativa dels productes i serveis oferts per l'entitat(1).

Serveis especials

 • Big Chance: el punt fort d'aquest servei consisteix en el traspàs a fons majoritàriament de renda variable durant un període de 3, 6, 12 o 24 mesos, a partir d'una inversió inicialment establerta en un fons amb una composició majoritàriament de renda fixa, amb l'objectiu de reduir el cost mitjà de compra al mínim. Aquesta estratègia ofereix més oportunitats d'èxit que la fórmula d'inversió en renda variable en un únic moment.
  Funcionament de Big Chance:
  • Inversió mínima inicial de 5.000 euros per a 3, 6 o 12 mesos i de 15.000 euros per a una durada de 24 mesos.
  • Durada del servei: 3, 6, 12 o 24 mesos
  • Modalitats: els fons Challenge es podran contractar en les classes S i L. Consulta les característiques de cadascun dels fons per tenir-ne més detalls.
  • Comissió de subscripció: quedarà recollida en el butlletí de subscripció al fons i en el d'adhesió posterior al servei.
  Un cop hagi escollit la inversió inicial i la durada del servei, es calcularà l'aportació quinzenal a través d'un índex. Per exemple, per a un import total de 30.000 € en 12 mesos, l'índex seria 30.000 / 24 aportacions = 1.250 euros per aportació, que es van traspassant periòdicament del fons de renda fixa al o als fons de renda variable que el Client triï.

 • Double Chance La inversió en Fons Mediolanum, Selecció Nacional està acompanyada pel servei d'inversió Double Chance que et permet personalitzar encara més les inversions.
 • Double Chance permet invertir amb més tranquil·litat gràcies al rendiment que s'obté del dipòsit inclòs en el servei.

  En el dipòsit s'ingressa la suma destinada a la inversió. Després, des del dipòsit es realitzaran traspassos periòdics d'igual import a un fons d'inversió mitjançant el servei de PIC programat, fins a completar la suma inicialment ingressada. D'aquesta manera se supera l'emotivitat generada per la major volatilitat del mercat, enfront de la volatilitat d'altres inversions.


Documentació:


Enllaços d’interès: