Inici > Inversió > Selecció Nacional - Fons Mediolanum > Mediolanum Real Estate Global
 • Tornar

Mediolanum Real Estate Global

El fons Mediolanum Real Estate Global et permet participar en la recuperació del mercat immobiliari

Real State Global Banco Mediolanum

Què t'ofereix Mediolanum Real Estate Global?

Mediolanum Real Estate Global t'ofereix la possibilitat d'obtenir beneficis amb la recuperació del mercat immobiliari. Et proposem invertir en societats REIT (Real Estate Investment Trust), companyies que inverteixen tant en l'explotació com en la compravenda d'immobles aprofitant la recuperació del sector immobiliari a escala mundial.


Quins avantatges suposa invertir en les societats REIT?

Mediolanum Real Estate Global es dirigeix als qui volen diversificar la seva cartera d'inversió aprofitant la recuperació global del sector immobiliari. És la solució d'inversió de Banco Mediolanum per als que busquen un creixement dels seus estalvis a llarg termini, alhora que es beneficien d'un dividend interessant, i eviten els inconvenients de les fluctuacions de la inversió, ateses les característiques del mercat REIT:

 • Protegit contra la inflació: com saps, quan puja la inflació pugen els lloguers, i per tant les companyies del sector REIT no es veuen afectades.
 • Repartiment de dividends. De mitjana, les companyies REIT distribueixen un 60 % dels seus beneficis en dividends.
 • És una inversió diversificada d'abast global i que evoluciona de forma diferent de la resta de sectors, cosa que pot protegir l'inversor de les fluctuacions del mercat i permetre-li obtenir altes rendibilitats a llarg termini.
 • Liquiditat: pots retirar la teva inversió en qualsevol moment, no depens del valor dels immobles sinó de les cotitzacions de les empreses.
 • Transparència: el fons inverteix indirectament en el sector immobiliari. La teva inversió no és sobre l'immoble, el valor del qual és difícil de determinar, sinó sobre una empresa que cotitza en borsa, i per tant té un valor transparent en tot moment.

El teu Family Banker® t'ampliarà la informació sobre les societats REIT i farà una proposta personalitzada per assegurar el major rendiment de la teva inversió.


Pots contractar el fons Mediolanum Real Estate Global a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Política d'inversió

L'objectiu del fons és obtenir una apreciació del capital a llarg termini, invertint principalment en renda variable cotitzada emesa per empreses de tot el món dedicades al sector immobiliari.

Modalitats de contractació

 • Classe S: orientada a Clients que no tenen previst estar a llarg termini. Aquesta opció aplica una comissió de subscripció petita, i com a contrapartida, les comissions de gestió són lleugerament superiors a les de la classe L.
 • Classe L: orientada a Clients que desitgin invertir amb una visió a llarg termini. Té comissió de subscripció, però com a contrapartida les comissions de gestió són molt atractives.

Quant costa contractar Mediolanum Real Estate Global FI?

 • Comissió de subscripció: s'aplicarà una comissió de subscripció a la inversió en el fons. La forma de determinar el tram de l'escalat de la comissió de subscripció tindrà en compte la totalitat de l'import net subscrit pel partícip en una mateixa classe des de la primera aportació, per la qual cosa aquesta forma de calcular les comissions de subscripció només s'aplicarà en cas que totes les aportacions s'efectuïn a una mateixa classe S o L.

  Import total subscrit CLASSE S CLASSE L

  Fins a 24.999 €

  1,50 %

  4,50 %

  De 25.000 a 74.999 €

  1,25 %

  3,50 %

  De 75.000 a 149.999 €

  1,00 %

  2,50 %

  De 149.000 a 249.999 €

  0,75 %

  1,50 %

  De 250.000 € en endavant

  0,25 %

  0,50 % • Comissió de gestió:
  • Classe L: 1,55 %.
  • Classe S: 2,10 % 2,00 %.

Nivell de risc

Alt.

Serveis especials

 • Big Chance: el punt fort d'aquest servei consisteix en el traspàs a fons majoritàriament de renda variable durant un període de 3, 6, 12 o 24 mesos, a partir d'una inversió inicialment establerta en un fons amb una composició majoritàriament de renda fixa, amb l'objectiu de reduir el cost mitjà de compra al mínim. Aquesta estratègia ofereix més oportunitats d'èxit que la fórmula d'inversió en renda variable en un únic moment.
  Funcionament de Big Chance:
  • Inversió mínima inicial de 5.000 euros per a 3, 6 o 12 mesos i de 15.000 euros per a una durada de 24 mesos.
  • Durada del servei: 3, 6, 12 o 24 mesos
  • Modalitats: els fons Challenge es podran contractar en les classes S i L. Consulta les característiques de cadascun dels fons per tenir-ne més detalls.
  • Comissió de subscripció: quedarà recollida en el butlletí de subscripció al fons i en el d'adhesió posterior al servei.
  Un cop hagi escollit la inversió inicial i la durada del servei, es calcularà l'aportació quinzenal a través d'un índex. Per exemple, per a un import total de 30.000 € en 12 mesos, l'índex seria 30.000 / 24 aportacions = 1.250 euros per aportació, que es van traspassant periòdicament del fons de renda fixa al o als fons de renda variable que el Client triï.
 • Funcionament:
  • Inversió mínima inicial de 5.000 euros per 3, 6 o 12 mesos i de 15.000 euros per a una durada de 24 mesos.
  • Durada del servei: 3, 6, 12 o 24 mesos
  • Modalitats: es podrà contractar tant en classe S com a classe L. (consulteu característiques de cada fons per a més detall)
  • Comissió de subscripció: quedarà recollida en el butlletí de subscripció al fons, així com en el d'adhesió posterior al servei.
 • Un cop triada la inversió inicial i la durada del servei, es calcula l'aportació quinzenal a través d'una ràtio. Per exemple, per un import total de 30.000 euros en 12 mesos, la ràtio seria 30.000 / 24 aportacions = 2.500 euros / mes, que es van traspassant del fons de renda fixa i / o actius monetaris periòdicament als fons de renda variable que el Client triï.

Servei Double Chance

La inversió en Fons Mediolanum, Selecció Nacional està acompanyada pel servei d'inversió Double Chance que et permet personalitzar encara més les inversions.

Double Chance permet invertir amb més tranquil·litat gràcies al rendiment que s'obté del dipòsit inclòs en el servei.

En el dipòsit s'ingressa la suma destinada a la inversió. Després, des del dipòsit es realitzaran traspassos periòdics d'igual import a un fons d'inversió mitjançant el servei de PIC programat, fins a completar la suma inicialment ingressada. D'aquesta manera se supera l'emotivitat generada per la major volatilitat del mercat, enfront de la volatilitat d'altres inversions.

Quant costa realitzar un traspàs entre Fons Mediolanum Selecció Nacional?

Traspàs de participacions entre diferents fons: s'aplicaran les següents comissions de subscripció sobre l'import traspassat:

 • Traspàs de participacions de la Classe "S", "S-A" i/o "S-B" a la Classe "L", "L-A" i/o "L-B": 50% de la comissió del fons de destí.*
 • Traspàs de participacions de la Classe "L", "L-A" i/o "L-B" a la Classe "S", "S-A" i/o "S-B": 50% de la comissió del fons de destí.
 • Traspàs entre participacions de la Classe "S", "S-A" i/o "S-B": No s'aplica comissió de subscripció(1).
 • Traspàs entre participacions de la Classe "L", "L-A" i/o "L-B": 50% de la comissió del fons de destí.

Traspàs de participacions dins d'un mateix fons: S'aplicaran les següents comissions de subscripció sobre l'import traspassat:

 • Traspàs de participacions de la Classe "S", "S-A" i/o "S-B" a la Classe "L", "L-A" i/o "L-B": 50% de la comissió del fons de destí(2).
 • Traspàs de participacions de la Classe "L", "L-A" i/o "L-B" a la Classe "S", "S-A" i/o "S-B": 50% de la comissió del fons de destí.
 • Traspàs entre participacions de la Classe "S", "S-A" i/o "S-B": No s'aplicarà comissió de subscripció.
 • Traspàs entre participacions de la Classe "L", "L-A" i/o "L-B": No s'aplicarà comissió de subscripció.

Documentació:


Enllaços d’interès: