Inici > Inversió > Selecció Nacional – Fons Mediolanum
  • Tornar

Selecció Nacional – Fons Mediolanum

Els mercats evolucionen i els canvis del sector financer són constants. Davant d'aquest entorn, necessites més que mai fer el salt cap a una gestió activa i altament professional dels teus estalvis.


Selección Nacional Banco Mediolanum

Què t'ofereix Selecció Nacional – Fons Mediolanum?

Selecció Nacional – Fons Mediolanum t’ajuda a treure el màxim profit dels teus estalvis. Mediolanum Gestión t’ofereix la seva gran experiència i amplis serveis en aquesta gamma de fons d’inversió.


Quins fons d’inversió ofereix Selecció Nacional – Banco Mediolanum?

Banco Mediolanum disposa de diferents fons per cobrir totes les teves necessitats d’inversió, agrupats en les categories següents:

Podràs fer totes les operacions amb l’ajuda del teu Family Banker® i sol·licitar un estudi personalitzat sense compromís. Et serà molt útil conèixer la teva situació econòmica, financera i fiscal, i els teus desigs i les teves necessitats, per definir, juntament amb el teu Family Banker®, els fonaments de la teva inversió: establiràs el teu perfil d’inversor basant-te en conceptes com la diversificació, l’horitzó temporal i el grau de volatilitat que estàs disposat a assumir.

Una vegada definit el teu perfil, el teu Family Banker® farà una proposta personalitzada per a la distribució de la teva inversió, entre els diferents fons de Selecció Nacional – Banco Mediolanum i entre altres productes nostres.


Pots contractar els fons Selecció Nacional – Fons Mediolanum a través dels canals següents que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.
El nostre lloc web.

Documentació:


Enllaços d’interès: