Inici > Inversió > Mes a Mes
  • Tornar

Mes a Mes

Mediolanum Mes a Mes és un sistema d’inversió que t’ofereix l’oportunitat d’invertir en fons d’inversió diversificats i alhora si al mateix temps poder beneficiar-te de fins a 14 "pagues" a l’any gràcies al repartiment d’un dividend mensual.


Mes a Mes, Banco Mediolanum

El sistema d’inversió de Mediolanum Mes a Mes està dissenyat per distribuir la teva inversió en quatre grups de fons diferents, seleccionats per oferir-te la millor diversificació i l’assignació que més s’adeqüi als teus objectius. Els fons que formen part de l’estratègia Mediolanum Mes a Mes inverteixen en una cartera mundial formada per més de cinc mil títols, que et permeten invertir en el mitjà i llarg termini, amb un risc i una rendibilitat diferents segons els teus objectius: el teu Family Banker® t’ajudarà a planificar aquesta rendibilitat.

Gràcies a la combinació de fons, el servei Mediolanum Mes a Mes t’ofereix l’oportunitat, no garantida, d’obtenir un ingrés periòdic a través de la distribució de fins a 14 "pagues" a l’any, com es mostra a la taula següent:

Mes a Mes Banco Mediolanum

Els fons d’inversió de Mediolanum Mes a Mes s’organitzen en els següents grups:

Grup 1
Challenge Solidity & Return
Fons de renda fixa "total return", que té com a objectiu assolir una rendibilitat positiva (no garantida) independentment de les condicions del mercat i conservar el capital a mitjà termini.
Continua
Best Brands Financial Income Strategy
Fons que inverteix en títulos de renda fixa emesos per societats del sector financer, amb particular exposició a títols de deute subordinat i híbrids, i en menor percentatge, en valors de renda variable amb al rendabilitat per dividend. El fons et permet beneficiar-te d’un dividen semestral
Continua
Best Brands Equilibrium
Inverteix principalmente en renda fixa international, bons amb alt valor afegit, i en menor percentatge, en valors de renda variable a escala mundial, amb un enfocament flexible i sense restriccions.
Continua

Grup 2
Best Brands US Coupon Strategy Collection
Fons de fons que inverteix de manera activa i flexible en totes les principals classes d’actiu del mercat financer dels Estats Units, una economia dinàmica que ha tornat a créixer.
Continua
Best Brands Global High Yield
Fons de renda fixa internacional que inverteix "globalment" per mitjà d’una selecció de bons amb els millors informes de ràting i rendibilitat, utilitzant també el component divisa. La cartera està diversificada en títols corporatius i governamentals.
Continua
Challenge International Bond
Fons de renda fixa governamental que inverteix en bons de països que no pertanyen a la Unió Europea. Busca un creixement a mitjà i llarg termini.
Continua
Best Brands Equity Power Coupon Collection
Fons flexible, majoritàriament de renda variable internacional, que inverteix en una cartera diversificada de fons d’inversió. Aconsegueix rendibilitat estable en el temps i un creixement del capital en a llarg termini.
Continua
Best Brands Invesco Risk Balanced Coupon Selection
Fons flexible amb dos objectius principals: la gestió activa de la volatilitat i l’obtenció de rendes periòdiques per mitjà d’una cartera d’accions i bons d’elevats dividends.
Continua

Grup 3
Best Brands Fidelity Asian Coupon Selection
Fons de fons que inverteix de manera activa i flexible en totes les principals classes d’actiu del continent asiàtic, gestionat en col·laboració amb Fidelity International.
Continua
Challenge Euro Bond
Fons de renda fixa governamental que inverteix en bons de països que pertanyen a la Unió Europea. Per a creixements a mitjà i llarg termini.
Continua
Best Brands Premium Coupon Collection
Fons flexible, majoritàriament de renda fixa, que inverteix en una cartera diversificada de fons d’inversió. Per a qui prefereix rendibilitat estable i creixement a llarg termini.
Continua
Best Brands Infrastructure Opportunity Collection
Un fons de renda variable internacional que et permet invertir en un sector amb grans perspectives de creixement en el llarg termini.
Continua

Grup 4
Best Brands European Coupon Strategy Collection
Fons de fons multiactiu que inverteix en el mercat europeu amb l’objectiu de generar rendes periòdiques.
Continua
Best Brands Coupon Strategy Collection
Fons global internacional que, de manera activa i flexible, inverteix en mercats de renda fixa, renda variable i béns immobiliaris, amb l’objectiu d’aconseguir un benefici periòdic en forma de dividends i cupons i permetre el creixement del capital invertit a llarg termini.
Continua
Best Brands Convertible Strategy Collection
Fons que inverteix, a mitjà termini, en el mercat d’obligacions convertibles de tot el món. Un fons que et permet combinar les característiques típiques de la inversió en renda fixa d’empreses amb les oportunitats del mercat de renda variable.
Continua
Mediolanum Actiu
Creat per obtenir rendibilitats estables a curt termini amb un risc baix-mitjà, però sense renunciar a la liquiditat. Inverteix en renda fixa nacional i internacional denominada en euros a curt termini, i els títols de la seva cartera tenen una durada inferior als 2 anys. Aquest fons està dirigit a aquells Clients que volen dotar les seves inversions de l’estabilitat pròpia de la renda fixa.
Continua
Mediolanum Renda
Inverteix en renda fixa pública i privada europea a mitjà i llarg termini. Ideal per a la creació de la cartera de renda fixa que tota distribució patrimonial hauria d’incloure. La durada mitjana dels títols de la seva cartera serà superior a 1 any.
Continua
Mediolanum Alpha Plus
Fons de fons de retorn absolut que té com a objectiu obtenir resultats positius a mitjà termini, independentment del comportament dels mercats financers. Vehicle ideal per a qui busca beneficis minimitzant la volatilitat de la seva inversió.
Continua
Mediolanum Mercats Emergents
Fons de renda fixa internacional que et dóna accés al mercat de renda fixa de països emergents invertint a mitjà termini principalment en deute públic i en empreses d’aquests països. Et permet obtenir les rendibilitats pròpies de la renda fixa emergent però amb menys volatilitat en el llarg termini i beneficiar-te d’un pagament semestral de beneficis.
Continua
Mediolanum Crecimiento
Fons de renta variable mixta euro adequat per a aquells inversors que busquen la combinació ideal entre els actius de renda fixa i de renda variable internacional. Es caracteritza per una gestió activa i dinámica que permet la gestor invertir amb elevada llibertat, aprofitant així les millors oportunitats de tots dos mercats i aconseguint la combinació rendibilitat risc més eficient posible en el llarg termini.
Continua
Mediolanum Real Estate Global
L’objectiu del fons és obtener una apreciació del capital a llarg termini, invertint principalmente en renda variable cotitzada emesa per empreses de tot el món dedicades al sector inmobiliari (REIT).
Continua


Pots contractar Mes a Mes a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Enllaços d’interès: