Inici > Targetes > Targeta VISA Classic
 • Tornar

Targeta VISA Classic de Banco Mediolanum

Realitza totes les compres a crèdit i disposa de diners en efectiu, siguis on siguis, amb la targeta VISA Classic Banco Mediolanum, una targeta de crèdit i dèbit que t’estalviarà els inconvenients de portar diners en efectiu.


Visa Classic Banco Mediolanum

Quins avantatges té la targeta VISA Classic de Banco Mediolanum?

 • Compta amb una àmplia acceptació i cobertura.
 • Banco Mediolanum no repercutirà al client, en les 4 primeres retirades d'efectiu a dèbit al mes per import igual o superior a 100€, la comissió que apliqui l'entitat propietària del caixer amb un màxim de 3€.
  Dins d'aquestes 4 primeres retirades d'efectiu a dèbit al mes, en el cas de caixers de fora d'Espanya en divisa diferent a l'euro, no hi ha requisit d'import mínim de retirada. Banco Mediolanum retornarà la comissió que apliqui l'entitat propietària del caixer fins a un màxim de 3€(1).
 • Tindràs la possibilitat de triar la modalitat de pagament que més t’interessi:
  • Pagament a final de mes: l’import disposat durant el mes es carregarà al teu compte corrent al principi del mes següent.
  • Pagament ajornat: ajorna els pagaments i tria de forma flexible quant vols pagar cada mes. Aconsegueix comoditat i control de les finances personals d’acord amb els teus ingressos en tot moment.
   • Quantitat fixa mensual: (modalitat revolving) la VISA Classic Banco Mediolanum et permet prefixar l’import que desitges pagar cada mes i ajornar el saldo restant. El saldo ajornat es restarà del saldo disponible de la targeta de crèdit.
   • Percentatge fix mensual: (modalitat revolving) paga únicament el percentatge sobre el saldo del teu compte de crèdit que triïs cada mes i ajorna l’import restant. El saldo ajornat es restarà del saldo disponible de la targeta de crèdit.
 • Fraccionament de compres i rebuts:
  • Finança una compra determinada i abona-la mes a mes. Amb aquest servei, una despesa inesperada mai no serà un problema per a la teva economia personal.
  • També podràs fraccionar el pagament dels teus rebuts de forma individual.
 • Servei d’informació de targeta perduda o robada. En cas de robatori o pèrdua a Espanya o a l’estranger, podràs bloquejar la targeta per prevenir-ne l’ús per persones no autoritzades.
 • Ja pots oblidar-te del teu Visa, perquè tens la possibilitat de realitzar els teus pagaments a través del teu telèfon mòbil amb els serveis Google Pay, Apple Pay i Samsung Pay.

Amb la VISA Classic Banco Mediolanum pots estar tranquil a tot el món.

Obtingues la teva targeta sostenible en Banco Mediolanum

Un dels grans reptes del sector financer en general, i de Banco Mediolanum, en particular, és avançar en la transició cap a una banca cada vegada més sostenible. En aquesta línia, les targetes sostenibles de crèdit i dèbit de Banco Mediolanum estan compostes per un 82% de material biodegradable PLA a partir de recursos renovables.

Gràcies a les targetes sostenibles de Mediolanum, a més de gestionar les teves formes de pagament, estaràs col·laborant amb el medi ambient, perquè una petita acció com aquesta pot contribuir positivament amb el nostre planeta.


Pots sol·licitar-la a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.
Si ets Client de Banco Mediolanum, per mitjà del nostre web i app.

Comisions Targeta VISA Classic de Banco Mediolanum