Inici > Targetes > Google Pay
  • Tornar

Google PayTM, paga amb el teu mòbil

El futur és digital, oblida’t de la Visa!


Google Pay és una forma senzilla, ràpida i segura de pagar amb la teva targeta en botigues, webs i aplicacions mitjançant el teu telèfon mòbil.

Tan senzill i des del palmell de la mà: així és el nou sistema de pagament de Google del que tothom parla.

Ja està disponible a Banco Mediolanum.

Com a client de Banco Mediolanum, ara pots utilitzar Google Pay en el teu mòbil Android i altres dispositius compatibles.

Els avantatges estan servits: paga a botigues físiques amb el teu mòbil sense haver de treure't la targeta de la cartera, o per internet sense haver d’introduir el teu número de targeta Banco Mediolanum a cada transacció que facis.


Controla el teu compte des del mòbil: consulta el teu estat amb l'app del Banco Mediolanum i paga directament amb Google Pay.

Descarrega-la aquí(1)


Descobreix Google Pay

Pagar amb Google Pay t’aporta seguretat, tant a botigues físiques com a apps i webs. La informació de la teva targeta mai no es comparteix amb l’establiment, no hauràs que fer servir la teva targeta i és tan senzill comapropar el mòbil al TPV.

Simplement, instal·la l’app, associa-l’hi la teva targeta i porta el teu telèfon a sobre per poder aprofitar els seus avantatges.

A Banco Mediolanum sabem que el món digital està en plena transformació, i el mateix succeeix amb la teva manera de comprar i pagar. Per això oferim als nostres clients aquest còmode mitjà de pagament amb la garantia d’una gran marca com Google.


Avantatges de Google Pay
Totes les teves targetes a mà

Ara podràs tenir en el teu mòbil i associar totes les teves targetes a Google Pay i oblidar-te de la cartera. Ràpid, còmode i segur.

Passar per caixa serà més ràpid

Amb aquesta nova modalitat podràs pagar a botigues directament amb el teu mòbil, només amb apropar-lo al TPV. És tan ràpid que et preguntaràs on ha estat tot aquest temps!

Compra online com mai no ho havies fet

Comprar online no tornarà a ser el mateix. Podràs finalitzar les teves compres de forma ràpida i segura, sense haver d’introduir la teva targeta cada cop que fas una transacció.

Sente’t segur

Quan pagues amb Google Pay saps que comptes amb el suport dels sistemes de seguretat més avançats de Google i que, per tant, el pagament sempre serà segur, en qualsevol pàgina.


Com configurar Google Pay?
Descarrega l'app

Descarrega l’aplicació de forma gratuïta en el teu dispositiu mòbil. Només necessites una connexió a internet. Així de senzill.

Registra la teva targeta

Registra les teves targetes per associar-les a, i confirmar, la teva identitat. D’aquesta manera podràs accedir al sistema de pagament segur.

Ja pots...

Preparat per fer-la servir! Així de ràpid. Ja pots oblidar-te de la Visa; el teu mòbil té una nova raó per ser el teu millor amic.


Google Pay és només un dels avantatges de ser el nostre client.

Descobreix aquí tota la resta de serveis de les targetes Banco Mediolanum.