Inici > Targetes > Apple Pay
  • Tornar

Apple Pay

Pagar amb el teu iPhone a botigues és així de fàcil!

ApplePay Banco Mediolanum

(Només des d'un dispositiu Apple compatible)


A partir d’ara, els clients de Banco Mediolanum podran pagar de forma ràpida i segura amb els seus dispositius Apple (iPhone, Apple Watch, iPad i Mac amb Safari). El pagament contactless arriba a les teves targetes perquè et puguis oblidar de la Visa.


Descobreix Apple Pay

ApplePay és la nova forma de costejar les teves compres de manera ràpida, segura i molt més còmoda. Només necessites un dispositiu Apple, com ara un iPhone o un Apple Watch, i associar-hi la teva targeta de Banco Mediolanum. Només has d’afegir-hi la teva targeta amb el servei Apple Pay i apropar el teu dispositiu al TPV de la botiga. Així de fàcil!

Les teves compres en apps, botigues i webs seran ara molt més segures. Quan fas una compra, Apple Pay utilitza un número específic per a cada dispositiu i un codi de transacció únic. El número de la teva targeta no es desarà ni en el teu dispositiu ni en els servidors Apple, i no es compartirà en cap moment amb l’establiment on facis la compra.

Per veure un llistat de tots els dispositius compatibles, visita el web oficial d’Apple.


Avantatges d’ApplePay
Fàcil de servir

Compra a botigues amb el teu iPhone de forma senzilla, ràpida i segura amb el pagament contactless.

Tots els avantatges en un únic lloc

Agrupa totes les teves targetes de Banco Mediolanum al teu iPhone a Apple Wallet.

Pagaments online

Apple Pay és una manera més fàcil i ràpida de pagar en aplicacions i pàgines web perquè no hauràs de crear comptes ni emplenar llargs formularis per poder pagar.

Seguretat i privadesa

Apple Pay no desa cap de les teves dades personals i, per tant, t’assegura que totes les teves transaccions seran privades.


Paga amb Apple Pay quan
vegis aquests símbols:

Contact Less
Apple Pay

Com configurar ApplePay en el teu iPhone
Afegeix-hi la targeta

Associa la teva targeta de Banco Mediolanum a Apple Wallet. Prem el botó + per introduir les dades de la teva targeta. Prem següent.

Verifica’t

Segueix les passes de verificació que s’indiquen a Wallet. Prem següent.

Ja el pots fer servir

Preparat per fer-ho servir! Pots continuar associant les teves targetes de Banco Mediolanum o començar a gaudir de tots els avantatges del pagament contactless d’Apple Pay a botigues físiques o digitals.


Per descobrir con utilitzar ApplePay a la resta de dispositius Apple, fes clic aquí segueix les passes que s’hi indiquen.

El servei ApplePay només és un dels molts avantatges de tenir una targeta Mediolanum.

Per veure la llista dels dispositius compatibles amb Apple Pay fes clic aquí.