Inici > Targetes > Serveis addicionals
  • Tornar

Serveis addicionals

Amb les targetes VISA de Banco Mediolanum tindràs associats interessants serveis addicionals: finança les compres o traspassa fons de la targeta al compte corrent. Amb Banco Mediolanum tot són facilitats.


Servicios Adicionales Banco Mediolanum

Servei Easy Cash de Banco Mediolanum

Traspassa fàcilment diners des de la targeta de crèdit al compte corrent gràcies al servei Easy Cash, sense haver d’anar al teu caixer o oficina.

Pots traspassar tants diners al compte com el límit de saldo que tinguis disponible a la targeta en el moment de realitzar l’operació. Disposaràs dels diners al compte corrent, de forma immediata i sense tràmits ni paperassa.

Easy Cash és un servei exclusiu per a targetes de crèdit. Té una comissió única del 2,8 %, amb un import de comissió mínim d’1,70 €.


Servei de fraccionament de compres de Banco Mediolanum

Fes front a qualsevol despesa inesperada amb tranquil·litat: finança una compra determinada, finança’n diverses, o finança fins i tot disposicions d’efectiu a crèdit que realitzis amb la teva targeta, i abona la resta dels teus càrrecs de la manera habitual. Recorda que, si ho desitges, podràs agrupar els fraccionaments d’aquestes compres.

Tens l’opció de dividir en quotes mensuals les teves compres o disposicions en efectiu de 150 € o més. Des d’un període mínim de 3 mesos a un màxim de 24, abonant com a mínim 30 € al mes1. Pots triar quins moviments desitges fraccionar des del moment que els vegis en el teu extracte i fins al dia 20 de cada mes. El límit màxim d’operacions serà el mateix que el del crèdit de la teva targeta.

Quines opcions et permet servei de fraccionament de compres un cop el fas servir?

  • Consultar l’amortització.
  • Augmentar o disminuir el nombre de quotes o el seu import.
  • Realitzar una cancel·lació total. L’import pendent, juntament amb els interessos que hagi generat fins aquell moment, s’inclourà en la factura a carregar el mes següent.

El servei de fraccionament de compres de Banco Mediolanum està disponible només per a targetes de crèdit amb modalitat de pagament "Pagament final de mes".


Servei de fraccionament de rebuts de Banco Mediolanum

Ara fer front a un rebut inesperat mai no havia estat tan fàcil. Finança un rebut determinat o disposicions d’efectiu a crèdit que realitzis amb la teva targeta. A més a més, a partir del mes de juny de 2019 podràs dividir, de forma individual, els teus rebuts amb càrrec al crèdit de la targeta.

Ara fer front a un rebut inesperat mai va ser més fàcil. Finança un rebut determinat, de manera individual, a càrrec del crèdit de la targeta.

Podràs fraccionar els teus rebuts a partir de 50 €. Des d’un període mínim de 3 mesos a un màxim de 24, abonant com a mínim 10 € al mes2. Tens l’opció de triar quins moviments desitges fraccionar des del moment en què els vegis en el teu extracte i fins al dia 20 de cada mes. El límit màxim d’operacions serà el mateix que el del crèdit de la teva targeta.

Què et permet realitzar el servei de fraccionament de rebuts un cop el fas servir

  • Consultar l’amortització.
  • Augmentar o disminuir el nombre de quotes o el seu import.
  • Realitzar una cancel·lació total. L’import pendent, juntament amb els interessos que hagi generat fins aquell moment, s’inclourà en la factura a carregar el mes següent.

El servei de fraccionament de rebuts de Banco Mediolanum està disponible només per a targetes de crèdit amb modalitat de pagament "Pagament final de mes"."Pagament final de mes".


Servei de Google Pay

Google Pay és un servei de pagament electrònic que funciona a través d’una app de descàrrega gratuïta, on pots associar-hi totes les teves targetes per pagar de forma segura i ràpida, només apropant el mòbil al TPV contacless en botigues físiques.

Així mateix, si compres online no hauràs d’introduir un altre cop totes les dades de la teva targeta; només hauràs de fer clic a “Pagar”.

Podràs accedir-hi si ets el nostre client, i només necessitaràs descarregar Google Pay i associar-hi la teva targeta, i ja podràs aprofitar tots els seus avantatges. Ràpid, còmode i segur!

Descobreix més sobre el servei


Servicio Apple Pay

El servei d’Apple Pay és una nova forma de pagar: a botigues físiques amb el sistema contactless, a apps i webs amb els teus dispositius d’Apple amb Touch ID i Face ID.

És tan fàcil com associar les teves targetes i apropar el teu dispositiu al TPV contacless de la botiga o autoritzar la compra amb Face ID o Touch ID.

És un servei per als clients de comptes i targetes de Banco Mediolanum amb avantatges com el pagament ràpid, segur i còmode. Sempre va amb tu i els teus dispositius Apple (iPhone XS, XS Max, X, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus i SE; iPad de 6a i 5a generació, iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 i 4; Apple Watch Sèries 1, 2, 3, 4 i 1a generació; i Mac amb Touch ID o Mac de 2012 o posterior amb un iPhone o Apple Watch habilitats per utilitzar Apple Pay).

Descobreix més sobre el servei


Servei Samsung Pay

Coneixes Samsung Pay? Aquesta és una app de pagament electrònic gratuïta per als dispositius smartphone i smartwatch de la marca Samsung, als quals podràs vincular la teva targeta i fer-los servir per pagar de manera fàcil i senzilla.

Pagar les teves compres és fàcil i segur gràcies a Samsung Pay. Si ets usuari de la marca, i també ets client de Banco Mediolanum, ja pots fer els teus pagaments en tots els establiments que tinguin un TPV contactless. Per conèixer tots els dispositius compatibles, visita el web oficial de Samsung

Amb aquest mètode de pagament configuraràs i gestionaràs les teves targetes des de la seva aplicació, i amb la màxima seguretat. Ara ja pots gaudir dels seus punts de fidelització amb Samsung Rewards si realitzes les teves compres amb aquest mètode de pagament.

Descobreix més sobre el servei