Inici > Targetes > Serveis addicionals
  • Tornar

Serveis addicionals

Amb les targetes VISA de Banco Mediolanum tindràs associats interessants serveis addicionals: finança les compres o traspassa fons de la targeta al compte corrent. Amb Banco Mediolanum tot són facilitats.


Servicios Adicionales Banco Mediolanum

Servei Easy Cash de Banco Mediolanum

Traspassa fàcilment diners des de la targeta de crèdit al compte corrent gràcies al servei Easy Cash, sense haver d’anar al teu caixer o oficina.

Pots traspassar tants diners al compte com el límit de saldo que tinguis disponible a la targeta en el moment de realitzar l’operació. Disposaràs dels diners al compte corrent, de forma immediata i sense tràmits ni paperassa.

Easy Cash és un servei exclusiu per a targetes de crèdit. Té una comissió única del 2,8 %, amb un import de comissió mínim d’1,70 €.


Servei Compra Fàcil de Banco Mediolanum

Fes front a qualsevol despesa inesperada amb tranquil·litat: finança una compra determinada, diverses compres o disposicions d’efectiu a crèdit que realitzis amb la targeta, i abona la resta dels càrrecs de manera habitual.

Podràs abonar en quotes mensuals les compres o disposicions d’efectiu de 150 € o més. Des d'un període mínim de 3 mesos a un màxim de 24, abonant un mínim de 30 € al mes. Pots triar quins moviments desitges fraccionar des del moment en què els vegis a l’extracte i fins al dia 20 de cada mes. El límit màxim d’operacions serà el mateix que el del crèdit de la targeta.

Quines opcions et permet el servei Compra Fàcil un cop l’utilitzes?

  • Consultar l’amortització.
  • Augmentar o disminuir el nombre de quotes o el seu import.
  • Realitzar una cancel·lació total. L’import pendent, juntament amb els interessos que hagi generat fins aquell moment, s’inclourà en la factura que es carregarà el mes següent.

El servei Compra Fàcil de Banco Mediolanum està disponible només per a targetes de crèdit amb modalitat de pagament "Pagament a final de mes".


Servei de Google Pay

Google Pay és un servei de pagament electrònic que funciona a través d’una app de descàrrega gratuïta, on pots associar-hi totes les teves targetes per pagar de forma segura i ràpida, només apropant el mòbil al TPV en botigues físiques.

Així mateix, si compres online no hauràs d’introduir un altre cop totes les dades de la teva targeta; només hauràs de fer clic a “Pagar”.

Podràs accedir-hi si ets el nostre client, i només necessitaràs descarregar Google Pay i associar-hi la teva targeta, i ja podràs aprofitar tots els seus avantatges. Ràpid, còmode i segur!

Descobreix més sobre el servei


Servicio Apple Pay

El servei d’Apple Pay és una nova forma de pagar: a botigues físiques amb el sistema contactless, a apps i webs amb els teus dispositius d’Apple amb Touch ID i Face ID.

És tan fàcil com associar les teves targetes i apropar el teu dispositiu al TPV de la botiga o autoritzar la compra amb Face ID o Touch ID.

És un servei per als clients de comptes i targetes de Banco Mediolanum amb avantatges com el pagament ràpid, segur i còmode. Sempre va amb tu i els teus dispositius Apple (iPhone XS, XS Max, X, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s, 6s Plus, 6, 6 Plus i SE; iPad de 6a i 5a generació, iPad Pro, iPad Air 2, iPad mini 3 i 4; Apple Watch Sèries 1, 2, 3, 4 i 1a generació; i Mac amb Touch ID o Mac de 2012 o posterior amb un iPhone o Apple Watch habilitats per utilitzar Apple Pay).

Descobreix més sobre el servei