Inici > Comptes i Dipòsits > Compte Evolució
  • Tornar

Compte Evolució

Banco Mediolanum et presenta Compte Evolució: una evolució d’un dels nostres comptes més populars ara encara més interessant, pràctica i gratis!(1), el compte evolució.


Classificació del Compte Evolució i segon compte

1/6
Aquest número és indicatiu del risc del producte, essent 1/6 indicatiu de menys risc i 6/6 de més risc.
Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d’Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura que ofereix aquest Fons és de fins a 100.000€ com a màxim per titular.

El producte gestionat pot tenir un nivell de risc major que el dels comptes.


Què és el Compte Evolució?

El Compte Evolució de Banco Mediolanum és un compte corrent amb el que avançaràs, amb molts avantatges i molt pocs requisits(1). Un compte exclusiu per a aquells clients que tinguin un producte gestionat de Banco Mediolanum per un import mínim de 25.000 euros i formin part del programa Mediolanum A la Teva Mida(2).

Cuenta Evolución Banco Mediolanum

El Compte Evolució et brinda una oportunitat única: alliberar-te dels tradicionals lligams, al mateix temps que gaudeixes d'un alt interès. La banca personal més flexible sempre a la teva mesura amb aquest interessant compte corrent de Banco Mediolanum. Tota l'operativa bancària és GRATIS(1) per als qui gaudeixen d'un Compte Evolució

I si ets usuari de Compte Evolució les teves targetes són igualment GRATUÏTES, sense comissions d'emissió i manteniment. A més, Banco Mediolanum no repercutirà al client, en les 4 primeres retirades d'efectiu a dèbit al mes per import igual o superior a 100€, la comissió que apliqui l'entitat propietària del caixer amb un màxim de 3€.

Dins d'aquestes 4 primeres retirades d'efectiu a dèbit al mes, en el cas de caixers de fora d'Espanya en divisa diferent a l'euro, no hi ha requisit d'import mínim de retirada. Banco Mediolanum retornarà la comissió que apliqui l'entitat propietària del caixer fins a un màxim de 3€(3).


Amb Compte Evolució, els teus estalvis et rendeixen aquestes remuneracions:

OFERTA
Tipus d’interès (4)Saldo remunerat
2% T.I.N anual. Des de 5.000 fins a 10.000 euros
1% T.I.N anual. Des de 1.000 fins a 5.000 euros
0% T.I.N anual. Des de 0 fins a 1.000 euros
· TAE del 0% per a l'import de fins a 1.000€. T.A.E. del 1,41%(4) en el supòsit de romandre 1 any i mantenint un saldo en compte de 10.000€.
· Liquidació d’interessos el 31/05/2022, el 30/11/2022 i una última liquidació suposant que es cancel·la el compte l'últim dia, a partir de la data d'inici.
· Termini de contractació: fins al 31/03/2022.
· Per a persones físiques.

SENSE COMISSIONS
Manteniment del compte(1).
D'emissió i manteniment en les teves targetes de dèbit i crèdit.
Servei de Banca Telefònica, Banca Mòbil i Internet.
Transferències nacionals.
Transferències en euros als Estats de l’Espai Econòmic Europeu, fins a 50.000 €(5).
Alertes SMS per rebre informació de les operacions efectuades i la situació del teu compte.

I A MÉS
Podràs contractar el Servei Crèdit Nòmina, en domiciliar la teva nòmina i disposar de diners extres amb total flexibilitat.
No s’acaben aquí els avantatges de ser un titular de Compte Evolució: et retornarem l'1% de TOTS els teus rebuts domiciliats en aquest compte, fins un màxim de 10€ al mes i sempre que tinguis domiciliats com a mínim 3 rebuts mensuals.
Obre el teu segon compte sense comissions i gaudeix de les targetes gratuïtes sense comissions d'emissió i manteniment.(6)
Podràs gaudir de forma gratuïta de Bizum, un nou servei que et permet realitzar pagaments amb el teu mòbil


Pots contractar-la a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.


Documents: