Inici > Comptes i Dipòsits > Compte Evolució
  • Tornar

Nivell de risc per als comptes

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantía de Dipòsits d'Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura oferta per aquest Fons és de fins a 100.000€ com a màxim per titular.

Què és el nivell de risc?

Compte Evolució

Banco Mediolanum et presenta compte evolució d'un dels nostres comptes més populars. Ara encara més interessant, pràctica i gratis!(1), el compte evolució.


Què és el Compte Evolució?

El Compte Evolució de Banco Mediolanum és un compte corrent amb el que avançaràs, amb molts avantatges i molt pocs requisits(1). Un compte exclusiu per a aquells clients que tinguin un producte gestionat de Banco Mediolanum per un import mínim de 25.000 euros i formin part del programa Mediolanum A la Teva Mida(2).

Cuenta Evolución Banco Mediolanum

El Compte Evolució et brinda una oportunitat única: alliberar-te dels tradicionals lligams, al mateix temps que gaudeixes d'un alt interès. La banca personal més flexible sempre a la teva mesura amb aquest interessant compte corrent de Banco Mediolanum. Tota l'operativa bancària és GRATIS(1) per als qui gaudeixen d'un Compte Evolució.

I si ets usuari de Compte Evolució les teves targetes són igualment GRATUÏTES, sense comissions d'emissió i manteniment. A més, Banco Mediolanum no repercutirà al client, en les 4 primeres retirades d'efectiu a dèbit al mes per import igual o superior a 100€, la comissió que apliqui l'entitat propietària del caixer amb un màxim de 3€.

Dins d'aquestes 4 primeres retirades d'efectiu a dèbit al mes, en el cas de caixers de fora d'Espanya en divisa diferent a l'euro, no hi ha requisit d'import mínim de retirada. Banco Mediolanum retornarà la comissió que apliqui l'entitat propietària del caixer fins a un màxim de 3€(3).


Amb Compte Evolució, els teus estalvis et rendeixen aquestes remuneracions:

OFERTA
Tipus d’interès (4)Saldo remunerat
2% T.I.N anual. Des de 5.000 fins a 10.000 euros
1% T.I.N anual. Des de 1.000 fins a 5.000 euros
0% T.I.N anual. Des de 0 fins a 1.000 euros
· T.A.E. del 0% per a l'import de fins a 1.000€. T.A.E. del 1,40%(4) en el supòsit de romandre 1 any i mantenint un saldo en compte de 10.000€.
· Liquidació d’interessos el 31/05/2024, el 30/11/2024 i una última liquidació suposant que es cancel·la el compte l'últim dia, a partir de la data d'inici.
· Termini de contractació: fins al 30/09/2024.
· Per a persones físiques.

SENSE COMISSIONS
Manteniment del compte(1).
D'emissió i manteniment en les teves targetes de dèbit i crèdit.
Servei de Banca Telefònica, Banca Mòbil i Internet.
Transferències nacionals.
Transferències en euros als Estats de l’Espai Econòmic Europeu, fins a 50.000 €(5).
Alertes SMS per rebre informació de les operacions efectuades i la situació del teu compte.

I A MÉS
Podràs contractar el Servei Crèdit Nòmina, en domiciliar la teva nòmina i disposar de diners extres amb total flexibilitat.
No s’acaben aquí els avantatges de ser un titular de Compte Evolució: et retornarem l'1% de TOTS els teus rebuts domiciliats en aquest compte, fins un màxim de 10€ al mes i sempre que tinguis domiciliats com a mínim 3 rebuts mensuals.
Obre el teu segon compte sense comissions i gaudeix de les targetes gratuïtes sense comissions d'emissió i manteniment.(6)
Podràs gaudir de forma gratuïta de Bizum, un nou servei que et permet realitzar pagaments amb el teu mòbil


Pots contractar-la a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.


Documents: