Inici > Targetes > Samsung Pay
  • Tornar

Així es paga amb Samsung Pay

El teu smartphone i el teu smartwatch son la teva cartera.

Samsung Pay Banco Mediolanum

Pagar amb Samsung Pay és una realitat per als clients de Banco Mediolanum. D’aquesta manera, podràs fer les teves compres utilitzant el teu mòbil o el teu rellotge intel·ligent Samsung, com si fos una targeta bancària. Sense contacte i amb més garanties de seguretat.

Consulta l’estat de la teva targeta bancària amb l’app de Banco Mediolanum i paga directament amb Samsung Pay.


Descobreix Samsung Pay

Comprar és ara més fàcil i segur gràcies a Samsung Pay. Si ets usuari d’aquesta marca, i també ets client de Banco Mediolanum, pots utilitzar el teu smartphone per pagar en tots els establiments que tinguin un TPV contactless. Tan fàcil com apropar el teu dispositiu al terminal.

L’app de Samsung Pay serà la pedra angular d’aquest mètode de pagament. A través d’aquesta app podràs configurar tots els detalls, afegir targetes, reforçar la seguretat o consultar les últimes compres realitzades. També podràs integrar-hi les teves targetes de fidelització per gaudir dels seus avantatges automàticament. I cada cop que ho facis servir podràs acumular punts i convertir-los en descomptes amb el programa de fidelització Samsung Rewards!

A més a més, és possible pagar amb Samsung Pay fent servir un smartwatch compatible amb aquest mètode de pagament. D’aquesta manera, podràs comprar tot allò que necessitis, fins i tot si no portes el mòbil a sobre. És molt fàcil de configurar i ofereix les mateixes garanties de seguretat.


Avantatges de Samsung Pay
Fàcil de configurar i fer servir

Samsung Pay s’instal·la ràpidament i passa a ser operatiu al cap d’uns instants. I per pagar, només hauràs d’apropar el teu dispositiu al TPV, com si fos una targeta contactless.

Seguretat reforçada

Pagar amb Samsung Pay ofereix garanties de seguretat perquè incorpora mètodes de seguretat reforçada: autorització biomètrica (reconeixement facial o empremta dactilar), encriptació de dades i tecnologia Samsung Knox.

Targetes de fidelització

A l’APP li podràs afegir les teves targetes de fidelització. Així, sumaràs punts i descomptes automàticament cada vegada que triïs pagar amb Samsung Pay en els teus establiments habituals.

Gran compatibilitat

Pots pagar amb Samsung Pay utilitzant una gran quantitat de dispositius smartphone de la família Samsung, i també amb els smartwatch d’aquesta marca.


Com configurar Samsung Pay?
Afegeix la teva targeta de Samsung Pay i des de l’app Banco Mediolanum

Per configurar Samsung Pay, descarrega l’app i afegeix-li la teva targeta de Banco Mediolanum. Ho pots fer mitjançant una foto, lectura NFC o manualment. Després d'això, accepta els terminis i condicions.

Verifica mitjançant SMS

Per motius de seguretat, t’arribarà un SMS amb una clau de verificació. Introdueix-la i accepta. A continuació, Samsung Pay ja estarà llest per ser utilitzat.

Activa l’autorització biomètrica

Per reforçar la seguretat a l’hora de pagar amb Samsung Pay, activa la funció d’autorització biomètrica com a alternativa al PIN.


Samsung Pay és un dels mètodes que et facilitarà els pagaments amb la teva targeta Mediolanum tan sol per ser el nostre client.

A més a més, també et permetrà descobrir els avantatges de disposar d’una targeta Mediolanum.