Inici > Assegurances > Mediolanum Protecció Professional Baremat
  • Tornar

Mediolanum Protecció Professional Baremat

Amb Mediolanum Protecció Professional Baremat, cuida't com a professional en tot moment i prepara't per als imprevistos!


Descobreix el segur ILT de Banco Mediolanum

Mediolanum Protecció Professional Baremat és una assegurança d'incapacitat laboral temporal (ILT) o de baixa laboral. Permet indemnitzar a qualsevol professional, empleat o autònom, que tingui pèrdues d'ingressos per la impossibilitat de treballar temporalment en cas de malaltia o accident.

Què és una assegurança Baremada?

Tu decideixes com desitges cobrar en cas de baixa per malaltia o accident. Una vegada confirmat el diagnòstic(1) t'abonem la indemnització total que pots rebre en un sol pagament a l'inici del període de recuperació, sense la necessitat de revisions mèdiques periòdiques.

Què cobreix Mediolanum Protecció Professional Baremat?

Mediolanum Professional Baremat cobreix els següents riscos (del nostre dia a dia o activitat laboral): defunció per accident, la invalidesa absoluta i permanent per accident, l'hospitalització diària per malaltia o per accident, i les intervencions quirúrgiques.

Aquestes són les garanties ofertes per l'assegurança:

Amb l'assegurança baremada de Banco Mediolanum estaràs assegurat en cas de:

  • Indemnització per Malaltia i Accident

Garanties opcionals:

A més de les cobertures principals ofertes per l'assegurança d'incapacitat temporal laboral, Mediolanum Protecció Professional Baremat ofereix cobertures opcionals:

  • Hospitalització per Malaltia i Accident:
  • Està destinada a donar resposta a les necessitats de l'assegurat en cas de ser hospitalitzat, ja sigui per una malaltia o per un accident.
  • Defunció o Invalidesa Absoluta i Permanent per Accident:
  • Permet assegurar un capital específic en cas que l'assegurat sofrís un accident i, tingués lloc la seva defunció o sofrís una Invalidesa Absoluta i Permanent.
  • Indemnització per Intervenció Quirúrgica:
  • S'abonarà el capital assegurat que correspongui en funció de la intervenció quirúrgica que li sigui practicada a l'assegurat.

Durada de l'assegurança:

L'assegurança Mediolanum Professional Baremat es contracta per anualitats prorrogables. Tot assegurat que compleixi 70 anys o es jubili deixarà de ser assegurat d'aquest contracte de manera automàtica.


Pots contractar l’assegurança Mediolanum Protecció Professional Baremat a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.