Inici > Assegurances > Mediolanum Protecció Llar
  • Tornar

Mediolanum Protecció Llar

Mediolanum Protecció Llar és una assegurança multirisc per a la llar, pensada perquè puguis protegir el patrimoni de la teva família dels riscs als que s’exposa.


Mediolanum Protecció Llar

Què és i a qui s’adreça Mediolanum Protecció Llar?

Una llar segura ens fa sentir tranquils. Per aconseguir-ho, és necessari protegir-la dels possibles riscs. Banco Mediolanum t’ofereix l’assegurança multirisc Mediolanum Protecció Llar.

Cobertures que ofereix Mediolanum Protecció Llar:

  • Danys materials dels béns assegurats.
  • Responsabilitat civil pels danys que involuntàriament es pugui causar a tercers, derivats de la propietat i ús de la residència assegurada i també per responsabilitat per fets de la vida privada, fins i tot per la propietat de gossos i gats.
  • Assistència a la llar 24 hores.
  • Defensa jurídica i reclamació de danys.

Es tracta d’una assegurança pràctica, senzilla i flexible. Podràs cobrir allò més bàsic a un preu econòmic i a més a més tindràs l’opció d’ampliar garanties i límits, per obtenir una assegurança completament personalitzada.


Què cobreix i què ofereix Mediolanum Protecció Llar?

Assegurem la totalitat de la teva llar, tant l’edificació com el mobiliari i els teus estris. Els béns que es poden assegurar contractant Mediolanum Protecció Llar es divideixen en dues tipologies:

  • Continent: són tots els béns incorporats de forma fixa a l’edifici o les seves dependències. Exclou el terreny o solar, els mobles, encara que siguin fixes i els arbres, plantes o jardins.
  • Contingut: és el conjunt de béns mobles que formen part de l’equipament de la residència i els objectes d’ús ordinari de les persones que hi viuen de forma habitual. Inclou per exemple el mobiliari i els estris.

Amb l’assegurança multirisc Mediolanum Protecció Llar tot està previst. Les cobertures oferides són molt amples i es divideixen entre cobertures obligatòries (incloses), recomanades i optatives.


Pots contractar aquesta assegurança a través dels següents canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.