• Tornar

Pagament a través de Bizum

Banco Mediolanum disposa de Bizum. Un servei de pagament a través del mòbil d’una manera còmoda, immediata i segura.

Bizum Banco Mediolanum

Banco Mediolanum et permet oblidar-te dels diners en efectiu. Per fer els teus pagaments, ara només et caldrà portar el mòbil a sobre. Bizum és una forma efectiva, instantània i segura de pagar amb el teu mòbil. Siguis on siguis, Bizum fa els pagaments directament des del teu compte bancari.

Podràs enviar o sol·licitar qualsevol pagament a qui tu vulguis. Tu tries el nombre de destinataris sempre que enviïs o sol·licitis la mateixa quantitat de diners.A més a més, amb Bizum podràs fer el pagament de les teves compres en comerços electrònics.

Encara no tens Bizum? Descarrega’t l’app Banco Mediolanum aquí i gaudeix d’aquest innovador servei totalment gratuït.

Com realitzar un pagament a través de Bizum a un dels teus contactes?

Per fer el pagament, introdueix el número de telèfon del destinatari o agafa’l directament de la teva agenda de contactes i defineix el concepte i l’import del pagament. Els diners arribaran d’un compte a un altre de manera instantània, independentment de quina sigui l’altra entitat.


Com funciona el pagament en comerços electrònics?

Ara ja tens disponible l’opció de pagar a través de Bizum en comerços electrònics, i realitzar còmodament les teves compres online. Amb només un petit gest a través de l’app de Banco Mediolanum pagaràs de forma fàcil, còmoda i ràpida per la compra de productes o serveis.

Selecciona Bizum com a mètode de pagament en el comerç en el moment de fer la compra online i introdueix el teu número de telèfon. Accedeix a la teva app de Banco Mediolanum i, seguint unes passes senzilles, podràs validar la compra.

A través de Banco Mediolanum no serà necessari que disposis de cap clau addicional.

Gaudeix d’aquesta nova forma de pagament senzilla, fàcil i còmoda de fer servir, i sense cap mena de risc. Fes pagaments als teus amics i familiars, així com per les teves compres online.

Preguntes freqüents


· Quin cost té Bizum?

En Banco Mediolanum, és gratis.

Subir

· Quins avantatges té?

Bizum és un sistema de pagament immediat (amb disponibilitat dels diners en el teu compte bancari 24x7x365), universal (més del 95% de les entitats bancaries a nivell nacional disposen d'aquesta solució) i integral (no es tracta d'una aplicació independent, sinó que està integrada dins la pròpia aplicació de l'entitat bancària).

Subir

· Com enviar diners amb Bizum?

1. Prem el botó “Operar” a la home de la app Banco Mediolanum.

2. Prem el botó "Bizum" dins de l'apartat “Comptes”.

3. Prem el botó “Realitzar Bizum”.

4. Prem “enviar diners” i selecciona el compte des d'on vol fer l'operació.

5. Escull a un únic destinatari o a un grup, de l'agenda del teu mòbil o introdueix-hi el número o els números de telèfon.

6. Escriu l'import que vols enviar i el concepte.

7. Prem el botó "Confirmar".

El destinatari rebrà un missatge en el seu mòbil per avisar-lo que ja té els diners disponibles.

Subir

· Com sol·licitar diners amb Bizum?

1. Prem el botó “Operar” a la home de la app Banco Mediolanum.

2. Prem el botó "Bizum" dins de l'apartat “Comptes”.

3. Prem el botó “Realitzar Bizum”.

4. Prem “Sol·licitar diners”

5. Escull si vols sol·licitar diners a un únic destinatari o a un grup, de l'agenda del teu mòbil o introdueix-hi el número o els números de telèfon.

6. Escriu l'import que vols sol·licitar i el concepte.

7. Prem el botó "Confirmar".

El destinatari rebrà un missatge que li permetrà fer l’ingrés.

Subir

· El destinatari ha de ser client de Banco Mediolanum?

No cal. El pagament es pot fer a qualsevol destinatari que compti amb Bizum, independentment del banc amb el qual operi. Per fer un pagament només hauràs de disposar del número de mòbil de la persona a qui vols fer el pagament.

Per fer servir Bizum és imprescindible que tant l'ordenant del pagament com la persona que el rep hagin confirmat amb llurs respectives entitats bancàries que efectivament poden fer servir aquest servei en els seus respectius mòbils i fer-ho per a un compte corrent concret.

Per tant, ambdues entitats bancàries han d'estar adherides a Bizum, como ja ho estan en la majoria dels casos.

Bizum és un servei compatible amb el 95% de les entitats bancàries espanyoles. Consulta quines ja s'han adherit a aquest servei a: www.bizum.es.

Subir

· El destinatari no està donat d'alta a Bizum. Com rebrà el pagament?

Si el destinatari no està donat d'alta a Bizum, rebrà un SMS amb el qual se'l convidarà a donar-se d'alta a Bizum amb la seva entitat. Si realitza la seva alta dins dels 2 dies següents a l'enviament, rebrà l'abonament automàticament.

Subir

· Com sol·licito que algú em faci un pagament.

Si el destinatari està donat d'alta a Bizum amb qualsevol entitat, rebrà un SMS amb el qual se l'informarà de la sol·licitud de cobrament i haurà d'acceptar-la o rebutjar-la a través d'accedir a Bizum dins d'un termini dels 7 dies següents.

Subir

· La persona a la qual sol·licito el pagament no està donada d'alta a Bizum. Què passa aleshores?

Si el destinatari no està donat d'alta a Bizum, rebrà un SMS amb el qual se'l convidarà a donar-se d'alta a Bizum amb la seva entitat.

Subir

· Existeixen límits per a les operacions?

Les operacions realitzades a través del servei Bizum tenen els següents límits:

• Import mínim i màxim per operació: 0,50 € – 1000,00 €

• Import màxim rebut per client al dia: 2.000€

• Nombre màxim d'operacions rebudes per client al dia: 40 operacions

• Nombre màxim d'operacions rebudes per client al mes: 60 operacions

• Nombre màxim de sol·licituds de pagament realitzades per client al mes: 60 operacions

· Bizum és segur?

El pagament és segur. És un servei que està suportat pels sistemes de seguretat dels bancs que fan servir Bizum. A més a més, l’ordre de transferència es realitza a través del banc, des d’on s’executa l’autentificació.

Per confirmar l’operació de forma segura, només hauràs d’introduir la clau OTP (contrasenya d’un sol ús) que se t’enviarà automàticament al teu dispositiu mòbil.

Subir

· Quines són les mesures de seguretat per a usar Bizum?

Bizum és una eina de pagament molt útil i senzilla, però també cal extremar unes certes precaucions per a evitar riscos. Amb la finalitat d'evitar que algú, que no siguis el teu, utilitzi aquest mètode de pagament en el teu nom et recomanem seguir aquestes mesures de seguretat.

Subir

· On està Bizum?

Està a l'aplicació de Banco Mediolanum, descarrega-te-la i tingues els diners al mòbil.

Subir

· Com puc pagar amb Bizum les meves compres online?

Amb només unes senzilles passes podràs efectuar el pagament a través de l’app de Banco Mediolanum i el sistema de compra de Bizum per a comerços electrònics.

1. Selecciona en el comerç el mètode de pagament Bizum per efectuar la compra online.

2. Introdueix el teu número de telèfon mòbil.

3. Rebràs una notificació de Banco Mediolanum, i podràs continuar amb l’operació de pagament des de l’app de Banco Mediolanum.

4. Hauràs de confirmar l’operació des de l’app de Banco Mediolanum.

5. Un cop hagis fet les passes anteriors, es confirmarà el pagament i ja hauràs finalitzat el procés.

Subir

En quins comerços electrònics puc fer servir Bizum?

En aquells que incloguin l’operació de pagament a través de Bizum a la seva pàgina web o APP. En aquest enllaç pots consultar el llistat dels comerços que disposen d’aquest tipus de forma de pagament.

Subir

· Quines garanties tinc en fer una compra en un comerç electrònic amb Bizum?

Aquest mètode de pagament ofereix les màximes garanties segons els estàndards regulats per la legislació i normativa espanyola i la Unió Europea. En fer-lo servir a través del teu banc, el pagament es realitza de forma segura.

Quant al producte, les garanties de lliurament i devolució s’hauran de consultar en el comerç en el qual s’ha fet la compra.

Subir