• Tornar

Nou servei de pagament Bizum

Banco Mediolanum incorpora Bizum, un nou servei per a pagar amb el mòbil que és còmode, immediat i segur, i que està integrat a l'app Banco Mediolanum.

Bizum Banco Mediolanum

Banco Mediolanum t'ofereix Bizum gratis. Per realitzar els teus pagaments, ara només necessites el mòbil. Bizum és una forma efectiva, instantània i segura de pagar amb el teu mòbil. Siguis on siguis, Bizum realitza els pagaments des del teu compte bancari. Oblida't dels diners en efectiu.

A més a més, ara podràs enviar o sol·licitar qualsevol pagament a qui tu vulguis. Tutriaràs el nombre de destinataris sempre que enviïs o sol·licitis la mateixa quantitat de diners.

Encara no tens Bizum? Descarrega't la app Banco Mediolanum, dóna't d'alta en Bizum i gaudeix d'aquest innovador servei totalment gratis.


Amb Bizum podràs fer o sol·licitar pagaments de manera molt senzilla. Per començar a fer-lo servir, descarrega't l'app Banco Mediolanum i activa el servei dins l'aplicació amb el teu número de mòbil i el compte bancari que tu triïs.

Descarga la App de Banco Mediolanum en Android Descarga Mediolanum Wallet en iOS

¿Com funciona?

Per fer el pagament, introdueix el número de telèfon del destinatari o agafa'l directament de la teva agenda de contactes i defineix el concepte i l'import del pagament. Els diners arribaran d'un compte a un altre de manera instantània, independentment de quina sigui l'altra entitat.


Preguntes freqüents


· Quin cost té Bizum?

En Banco Mediolanum, és gratis.

Subir

· Quins avantatges té?

Bizum és un sistema de pagament immediat (amb disponibilitat dels diners en el teu compte bancari 24x7x365), universal (més del 95% de les entitats bancaries a nivell nacional disposen d'aquesta solució) i integral (no es tracta d'una aplicació independent, sinó que està integrada dins la pròpia aplicació de l'entitat bancària).

Subir

· Com enviar diners amb Bizum?

1. Prem el botó “Operar” a la home de la app Banco Mediolanum.

2. Prem el botó "Bizum" dins de l'apartat “Comptes”.

3. Prem el botó “Realitzar Bizum”.

4. Prem “enviar diners” i selecciona el compte des d'on vol fer l'operació.

5. Escull a un únic destinatari o a un grup, de l'agenda del teu mòbil o introdueix-hi el número o els números de telèfon.

6. Escriu l'import que vols enviar i el concepte.

7. Prem el botó "Confirmar".

El destinatari rebrà un missatge en el seu mòbil avisant-li que ja té els diners disponibles, solament haurà de descarregar-ho en el seu compte a través de la seva aplicació Banco Mediolanum o l'aplicació mòbil de la seva entitat.

Subir

· Com sol·licitar diners amb Bizum?

1. Prem el botó “Operar” a la home de la app Banco Mediolanum.

2. Prem el botó "Bizum" dins de l'apartat “Comptes”.

3. Prem el botó “Realitzar Bizum”.

4. Prem “Sol·licitar diners”

5. Escull si vols sol·licitar diners a un únic destinatari o a un grup, de l'agenda del teu mòbil o introdueix-hi el número o els números de telèfon.

6. Escriu l'import que vols sol·licitar i el concepte.

7. Prem el botó "Confirmar".

Subir

· El destinatari ha de ser client de Banco Mediolanum?

No cal. El pagament es pot fer a qualsevol destinatari que compti amb Bizum, independentment del banc amb el qual operi. Per fer un pagament només hauràs de disposar del número de mòbil de la persona a qui vols fer el pagament.

Per fer servir Bizum és imprescindible que tant l'ordenant del pagament com la persona que el rep hagin confirmat amb llurs respectives entitats bancàries que efectivament poden fer servir aquest servei en els seus respectius mòbils i fer-ho per a un compte corrent concret.

Per tant, ambdues entitats bancàries han d'estar adherides a Bizum, como ja ho estan en la majoria dels casos.

Bizum és un servei compatible amb el 95% de les entitats bancàries espanyoles. Consulta quines ja s'han adherit a aquest servei a: www.bizum.es.

Subir

· El destinatari no està donat d'alta a Bizum. Com rebrà el pagament?

Si el destinatari no està donat d'alta a Bizum, rebrà un SMS amb el qual se'l convidarà a donar-se d'alta a Bizum amb la seva entitat. Si realitza la seva alta dins dels 2 dies següents a l'enviament, rebrà l'abonament automàticament.

Subir

· Com sol·licito que algú em faci un pagament.

Si el destinatari està donat d'alta a Bizum amb qualsevol entitat, rebrà un SMS amb el qual se l'informarà de la sol·licitud de cobrament i haurà d'acceptar-la o rebutjar-la a través d'accedir a Bizum dins d'un termini dels 7 dies següents.

Subir

· La persona a la qual sol·licito el pagament no està donada d'alta a Bizum. Què passa aleshores?

Si el destinatari no està donat d'alta a Bizum, rebrà un SMS amb el qual se'l convidarà a donar-se d'alta a Bizum amb la seva entitat.

Subir

· Existeixen límits per a les operacions?

Les operacions realitzades a través del servei Bizum tenen els següents límits:

• Import mínim i màxim per operació: 0,50 € – 1000,00 €

• Import màxim rebut per client al dia: 2.000€

• Nombre màxim d'operacions rebudes per client al dia: 40 operacions

• Nombre màxim d'operacions rebudes per client al mes: 60 operacions

• Nombre màxim de sol·licituds de pagament realitzades per client al mes: 60 operacions

· Bizum és segur?

El pagament és totalment segur. Per confirmar l'operació de forma segura, només hauràs d'introduir la clau OTP (contrasenya d'un sol ús) que se t'enviarà automàticament al teu dispositiu mòbil.

Subir

· On està Bizum?

Està a l'aplicació de Banco Mediolanum, descarrega-te-la i tingues els diners al mòbil.

Subir