Inici > Tarifes i altra documentació > Llei de serveis de pagament
  • Tornar

Llei de serveis de pagament (PSD2)


Best Brands Banco Mediolanum

¿Què és la PSD2?

La PSD2 introdueix dos actors en el procés de transaccions en línia que poden ser o no Entitats Financeres (Terceres Parts Proveïdores de Serveis de Pagament o TPPs):

El seu objectiu és dotar de més poder a l'usuari en les transaccions a la xarxa i controlar els proveïdors que operen sobre els seus comptes bancaris.

Com t'afecta com a client?

Els clients de Banco Mediolanum d'observar els següents canvis en accedir a les seves posicions:

  • Web: S'incorporarà la introducció ocasional d'una OTP que rebràs en el teu telèfon mòbil a través de SMS o Push (si tens instal·lada l'app de Banco Mediolanum).
  • APP: No experimentarà cap canvi.

Proveïdors

La PSD2 introdueix dos actors en el procés de transaccions en línia:

  • Els agregadors de comptes (AISP o Proveïdors de Serveis d'Informació de Compte), que et permeten accedir als comptes de tots els teus bancs i consultar els moviments en una mateixa aplicació.
  • Els iniciadors de pagaments (PISP) permeten autoritzar un pagament des del compte bancari del consumidor al compte del venedor.

Tingues en compte que has d'assegurar que qualsevol proveïdor al qual facilitis les teves dades o autoritzis perquè realitzi cobraments sigui de confiança. La normativa PSD2 serveix per augmentar la seguretat en línia, però abans d'atorgar autorització cal comprovar que es tracti d'un proveïdor segur.

Tant en un cas como en l’altre, Banco Mediolanum comprovarà que els esmentats proveïdors de serveis estiguin homologats i accedeixin exclusivament pels estàndards que la normativa PSD2 estableix i el redirigirà a Banco Mediolanum per tal que vostè autoritzi els pagaments o l’accés a la informació dels seus comptes.


Informació d’ API per TPP’s

Si ets un TPP registrat i autoritzat pots accedir a la nostra API, especificacions tècniques i entorn de proves en el següent enllaç d'interès.

En cas de necessitar suport s'habilita la següent adreça de correu electrònic que respondrà les teves peticions relatives als entorns de prova o producció: psd2.hub.aspsp.soporte@redsys.es


Enlaces de interés:


Documentació: