Inici > Seguretat > Protecció de Dades
  • Tornar

Protecció de dades


El servidor web de Banco Mediolanum té instal·lat un certificat digital VeriSign que permet l’intercanvi segur de les informacions entre els Clients i el banc via Internet.

Qualsevol dada enviada es xifra a través d’un protocol SSL-3, Secure Socket Layer, amb clau digital de 128 bits, reconegut per entitats internacionals com el sistema de seguretat i protecció més desenvolupat actualment disponible al mercat.

D’aquesta manera et garantim privacitat i integritat (durant la connexió, tota la informació que s’intercanvia entre el teu ordinador, tauleta o mòbil i el nostre web no podrà ser llegida ni modificada per terceres persones de manera fraudulenta).

La protecció s’activa de manera automàtica a totes las pàgines del web en què se sol·licitin dades i es realitzin operacions financeres. Tens confirmació d’això gràcies a la presència d’un cadenat tancat en una de les cantonades inferiors del teu navegador.

Requisits tècnics

Per a una bona navegació pel nostre web amb plena seguretat, necessites:

  • Accedir a la xarxa a través d’un proveïdor d’Internet i una connexió ADSL (o almenys un mòdem de 56,6 Kbps).
  • Un navegador: com a mínim Internet Explorer 9, 10, 11, Firefox, Safari o Chrome. En cas de navegadors anteriors a Internet Explorer 9, és possible que no es visualitzi correctament el web atesa la tecnologia que utilitza per a la seva compatibilitat amb qualsevol dispositiu i resolució.
  • Aplicacions: Acrobat Reader 4.0 (o versions superiors), Flash Player, Media Player;
  • Dispositius: web desenvolupat amb la tecnologia Responsive Design. La seva visualització s’adapta a qualsevol dispositiu i resolució.

Protecció i vigilància contínues

Per garantir una vigilància contínua i evitar intrusions fraudulentes, hem instal·lat sistemes antivirus, tallafoc i anti-intrusió que protegeixen constantment el nostre sistema de banca Online i controlen els accessos, 24 hores al dia tots els dies de l’any.