Inici > Com funciona? > Som allà on siguis tu
 • Tornar

Som allà on siguis tu

Gràcies als acords que té Banco Mediolanum amb altres entitats, podràs fer reintegraments i ingressos d'efectiu i xecs a les seves oficines.


En les oficines de Correus pots disposar i realitzar ingressos d'efectiu, així com lliurar els teus xecs nominatius perquè Banco Mediolanum gestioni el seu ingrés en el teu compte. També amb Correus pots disposar dels teus diners en efectiu amb lliurament al domicili que ens indiquis.


Aquest canal és:

 • RÀPID: Pots disposar dels teus diners al moment i estiguis on estiguis. Troba aquí la teva oficina de Correus més propera.
 • SEGUR: Perquè solament tu pots accedir al teu compte amb el teu document d'identitat personal.

Ambdues entitats sumen més de 5.000 oficines.


Aquests són els serveis disponibles:

 • Ingrés d'efectiu

 • Pots ingressar imports inferiors a 2.500€ en qualsevol oficina de Correus. També pots ingressar efectiu en les oficines del Santander.

 • Xecs

 • Ingrés en Banc Santander o lliurament de xecs en Correus

  Pots realitzar directament l'ingrés de xecs en les oficines del Santander.

  En Correus pots lliurar els teus xecs nominatius que s'enviaran a Banco Mediolanum perquè gestioni el seu ingrés en el teu compte.

 • Retirada d'efectiu

 • En les oficines del Santander pots realitzar retirades d'efectiu.

  Correus ofereix la retirada d'imports inferiors a 2.500€ i, gràcies a l'acord amb Banco Mediolanum pots, sempre utilitzant la App de Banco Mediolanum, retirar directament l'efectiu en qualsevol de les seves oficines, o si ho prefereixes que sigui un tercer el que pugui retirar els diners.

  A més, com a gran novetat, Correus també permet sol·licitar l'enviament d'imports, inferiors a 500€, al teu domicili o al d'una altra persona, solament amb la App de Banco Mediolanum i sense moure't de casa!

  Amb el teu document d'identitat personal, el Nº complet, de 24 dígits, del compte corrent amb la qual desitges operar i la App de Banco Mediolanum en alguns casos, et garanteixes una operativa còmoda i segura, en les oficines de Correus i Santander.

  Banco Mediolanum és la teva banca personal i per això està al teu servei on tu estiguis: bé amb aquest canal d'entitats col·laboradores o bé en els serveis de banca en qualsevol plataforma que Banco Mediolanum posa a la teva disposició.