Inici > Com funciona? > Som allà on siguis tu
 • Tornar

Som on tu ets

Gràcies als acords que té Banco Mediolanum amb altres entitats, podràs realitzar reintegraments i ingressos d'efectiu i xecs a les seves oficines.


A les oficines de Correus pots disposar i realitzar ingressos d'efectiu, així com lliurar els teus xecs nominatius, prèvia sol·licitud a través de l’app de Banco Mediolanum, perquè en gestionem l'ingrés al teu compte. També des de Correus pots disposar dels teus diners en efectiu amb lliurament al domicili que ens indiquis.


Aquest canal és:

 • RÀPID: Pots disposar dels teus diners al moment i siguis on siguis. Troba aquí la teva oficina de Correus més propera.
 • ASSEGURANCES: Perquè només tu pots accedir al teu compte amb el teu document d'identitat personal.

Ambdues entitats sumen més de 5.000 oficines.


On puc ingressar diners a Mediolanum?

Aquests són els serveis disponibles:

Ingrés d'efectiu

 • Pots ingressar imports inferiors a 2.500€, prèvia gestió a través de l’app de Banco Mediolanum, a qualsevol oficina de Correus.
 • També pots ingressar efectiu en les oficines del Santander.

Xecs

 • Ingrés en Banco Santander o lliurament de xecs a l’oficina de Correus
  Pots realitzar directament l'ingrés de xecs en les oficines del Santander.
 • A Correus pots lliurar els teus xecs nominatius, previ tràmit a través de l’app de Banco Mediolanum, que s’enviaran a les nostres oficines perquè en gestionin l’ingrés en el teu compte.

On puc treure diners a Banco Mediolanum?

Retirada d'efectiu

 • A les oficines del Santander pots realitzar retirades d'efectiu.
 • Correus ofereix la retirada d'imports inferiors a 2.500€ i, gràcies a l'acord amb Banco Mediolanum i sempre que utilitzis l'App de Banco Mediolanum, podràs retirar directament l'efectiu en qualsevol de les seves oficines, o si ho prefereixes també podrà ser un tercer el qui retiri els diners
 • A més a més, Correus també permet sol·licitar l'enviament d'imports, inferiors a 500€, al teu domicili o al d'una altra persona, només amb l'App de Banco Mediolanum i sense moure't de casa!

Amb el teu document d'identitat personal, el número sencer, de 24 dígits, del compte corrent amb el que desitges operar i l'App de Banco Mediolanum en alguns casos, et garanteixes una operativa còmoda i segura a les oficines de Correus i Santander.

Banco Mediolanum és la teva banca personal i, per aquest motiu, és sempre al teu servei, siguis on siguis, bé amb aquest canal d'entitats col·laboradores o bé en els serveis de banca a qualsevol plataforma que Banco Mediolanum posi a la teva disposició.