Inici > Com funciona? > Com assessorem
  • Tornar

Com assessorem

La Banca Personal de Banco Mediolanum es basa en l’assessorament financer que requereix un profund coneixement del Client.


Es tracta de fer una anàlisi prèvia exhaustiva de les teves necessitats, les teves característiques i les teves expectatives abans de poder plantejar qualsevol proposta de productes bancaris, d’estalvi o d’inversió. Parlem de la banca personal de debò, i perquè sigui personal, hem de conèixer-te.

Per això, a Banco Mediolanum cada Client té el seu propi Family Banker®, sempre el mateix. El Family Banker® és el professional de confiança responsable d’assessorar el Client en les seves decisions d’estalvi i inversió, i donar-li respostes personalitzades.

El Family Banker® estableix amb el Client una relació de confiança i a llarg termini. El seu coneixement de les necessitats financeres, de les circumstàncies personals, de les característiques, de la situació familiar, de la distribució patrimonial, de les preferències quant al risc financer i de les expectatives del Client és el que permet al Family Banker® proposar sempre les solucions d’estalvi i inversió personalitzades més adequades.

La relació del Client amb el seu Family Banker® s’inicia amb una reunió en la qual el Family Banker® recull la informació necessària per comprendre la situació financera del Client. Serà el principi d’una llarga i profitosa relació de confiança en la qual sempre podràs recórrer al teu Family Banker®.

Al llarg del temps, el Family Banker® continua en contacte constant amb el Client i el manté informat dels canvis que puguin afectar els seus estalvis, l’ajuda a assolir els seus objectius financers i garanteix que la distribució del patrimoni del Client es va adaptant a les diferents etapes de la seva vida. El Family Banker® és un professional autònom, registrat al Banc d’Espanya com a Agent Representant de Banco Mediolanum, que té una sòlida formació tècnica en finances i un ampli coneixement de l’evolució dels mercats i l’economia.

A més, Banco Mediolanum ofereix al seu equip de Family Bankers® formació constant i contínua, i els proporciona les eines més avançades per al desenvolupament de la seva activitat.

Vols saber-ne més? Coneix la nostra estratègia guanyadora en 5D en la pàgina La Banca Personal de debò o en aquest vídeo: