Inici > Comptes i Dipòsits > Dipòsits
 • Tornar

Indicador de risc dels Dipòsits

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantía de Dipòsits d'Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura oferta per aquest Fons és de fins a 100.000€ com a màxim per titular*.

Què és el nivell de risc?

El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.

El producte gestionat pot tenir un risc
major al del dipòsit.


Dipòsits

AMB ELS DIPÒSITS DE BANCO MEDIOLANUM PODRÀS OBTENIR MÉS PELS TEUS DINERS, DE FORMA SEGURA, SENZILLA I AMB UNA INTERESSANT RENDIBILITAT, CONEGUDA DE PRIMERA MÀ. EL TEU FAMILY BANKER® T’AJUDARÀ A VALORAR EL MÉS INTERESSANT PER PLANIFICAR ELS TEUS ESTALVIS.

ELS DIPÒSITS ET BANCO MEDIOLANUM T'AJUDARAN A ACONSEGUIR LES TEVES METES. EL TEU FAMILY BANKER® T'AJUDARÀ A PLANIFICAR ELS TEUS ESTALVIS.


La flexibilitat en import i termini dels nostres dipòsits et permetrà invertir els teus estalvis de la forma que millor s'adapti a les teves necessitats. Oferim el Dipòsit MIX a 6 mesos i el Dipòsit MIX PLUS a 12 mesos:

Dipòsit MIX a 6 mesos:

Dipòsit MIX a 6 mesos(1), aconsegueix un 5,00% TAE Dipòsit (4,940% TIN anual(2)) sempre que es faci una aportació, almenys pel mateix import que el dipòsit contractat, a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(3). O un 3,00% TAE Dipòsit (2,980% TIN anual(4)) en fer una aportació en algun producte gestionat per Banco Mediolanum(5) ja contractat anteriorment, per almenys el mateix import del dipòsit contractat.

 • Termini de contractació fins al 30 de juny de 2024 o fins a esgotar la disponibilitat: 12.000.000 €.
 • El dipòsit no admet aportacions addicionals, ni cancel·lacions parcials. Per a persones físiques i jurídiques.
 • Aportacions: mínima de 2.000€ i màxima de 500.000€.(1)
 • Liquidació dels interessos(2):
  • - Al venciment: fins a un 5,00% TAE (4,940% TIN anual) si el Client realitza una aportació a un nou producte comercialitzat per Banco Mediolanum per almenys l'import aportat al dipòsit. En cas contrari es remunerarà al tipus d'interès que l'entitat tingui previst en aquest moment per als Dipòsits a Termini estàndard a 6 mesos (IPF a 6 mesos).
  • - En cas de cancel·lació total anticipada: el tipus d'interès del dipòsit quedarà fixat, des del seu inici, al 0,00% T.I.N. (0% T.A.E.)

Dipòsit MIX PLUS a 12 mesos:

Dipòsit MIX PLUS a 12 mesos(6), aconsegueix un 5,00% TAE Dipòsit (5,000% TIN anual(7)) aportant a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(3), almenys el triple de l'import que el dipòsit contractat. O un 3,00% TAE Dipòsit (3,000% TIN anual(8)) en fer una aportació en algun producte gestionat per Banco Mediolanum(5) per almenys el triple d'import del dipòsit contractat.

 • Termini de contractació fins al 30 de juny de 2024 o fins a esgotar la disponibilitat: 8.000.000 €.
 • El dipòsit no admet aportacions addicionals, ni cancel·lacions parcials. Per a persones físiques i jurídiques.
 • Aportacions: mínima de 2.000€ i màxima de 500.000€.(6)
 • Liquidació dels interessos(7):
  • - Al venciment: fins al 5,00% TAE (5,000% TIN anual) si el Client aporta a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(3) almenys el triple de l'import aportat al dipòsit. En cas contrari es remunerarà el tipus d'interès que l'entitat tingui previst en aquest moment per als Dipòsits a Termini estàndard a 12 mesos (IPF a 12 mesos).
  • - En cas de cancel·lació total anticipada: el tipus d’interès del dipòsit quedarà fixat, des del seu inici, al 0,00% T.I.N (0% T.A.E.)

Recorda que amb la Banca Personal de Banco Mediolanum sempre tindràs a disposició el teu Family Banker® per poder valorar amb ell l’interès d’aquests dipòsits per planificar els estalvis i obtenir el màxim rendiment del teu patrimoni.


Pots contractar-los a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.


Documents: