Inici > Comptes i Dipòsits > Dipòsits
  • Tornar

Dipòsits

Amb els Dipòsits de Banco Mediolanum podràs obtenir més pels teus diners, de forma segura, senzilla i amb una interessant rendibilitat, coneguda de primera mà. El teu Family Banker® t’ajudarà a valorar el més interessant per planificar els teus estalvis.


Classificació dels Dipòsits

1/6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.
El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.

El producte gestionat pot tenir un risc major al del dipòsit.

Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura oferta per aquest Fons és de fins a 100.000 € com a màxim per titular.


La flexibilitat en import i termini dels nostres dipòsits et permetrà invertir els teus estalvis de la forma que millor s'adapti a les teves necessitats. Oferim:

  • Dipòsit MIX a 6 mesos (1), aconsegueix un 1% TAE Dipòsit (0,998% TIN anual (2)) o 0,75% TAE Dipòsit (0,749% TIN anual (3)) sempre que es contracti simultàniament un producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(4) per igual import o superior a l'aportat al dipòsit. Termini de contractació fins al 30 de setembre de 2020(5). El dipòsit no admet aportacions addicionals, ni cancel·lacions parcials. Per a persones físiques i jurídiques.

  • Dipòsit MIX PLUS a 6 mesos (6), aconsegueix un 3% TAE Dipòsit (2,978% TIN anual (7)) o 2,00% TAE Dipòsit (1,99% TIN anual (8)) sempre que es contracti simultàniament un producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum (4) per almenys el triple de l'import aportat al dipòsit. Termini de contractació fins al 30 de setembre de 2020(9). El dipòsit no admet aportacions addicionals, ni cancel·lacions parcials. Per a persones físiques i jurídiques.

Recorda que amb la Banca Personal de Banco Mediolanum sempre tindràs a disposició el teu Family Banker® per poder valorar amb ell l’interès d’aquests dipòsits per planificar els estalvis i obtenir el màxim rendiment del teu patrimoni.


Pots contractar-los a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Documents: