Inici > Comptes i Dipòsits > Dipòsits
 • Tornar

Dipòsits

AMB ELS DIPÒSITS DE BANCO MEDIOLANUM PODRÀS OBTENIR MÉS PELS TEUS DINERS, DE MANERA SENZILLA I AMB UNA INTERESSANT RENDIBILITAT, CONEGUDA PER ENDAVANT. EL TEU FAMILY BANKER® T'AJUDARÀ A VALORAR EL MÉS INTERESSANT PER A PLANIFICAR ELS TEUS ESTALVIS.


Indicador de risc dels Dipòsits i del Futur Extra PIAS.

Resta d'informació i classificació relativa als Dipòsits.

1/6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.
El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.

El producte gestionat pot tenir un risc major al del dipòsit.

Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura oferta per aquest Fons és de fins a 100.000 € com a màxim per titular.


La flexibilitat en import i termini dels nostres dipòsits et permetrà invertir els teus estalvis de la forma que millor s'adapti a les teves necessitats. Oferim el Dipòsit MIX a 6 mesos i el Dipòsit MIX PLUS a 6 mesos:

Dipòsit MIX a 6 mesos:

 • Dipòsit MIX a 6 mesos(1), aconsegueix un 1% TAE Dipòsit (0,998% TIN anual(2)) sempre que es faci una aportació, almenys pel mateix import que el dipòsit contractat, a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(3). O un 0,75% TAE Dipòsit (0,749% TIN anual(4)) en fer una aportació en algun producte gestionat per Banco Mediolanum(5) ja contractat anteriorment, per almenys el mateix import del dipòsit contractat.
 • Termini de contractació fins al 31 de març de 2022 o fins a esgotar la disponibilitat: 6.000.000 €.
 • El dipòsit no admet aportacions addicionals, ni cancel·lacions parcials. Per a persones físiques i jurídiques.
 • Liquidació dels interessos(2):
  • - Al venciment: fins a un 1% TAE (0,998% TIN anual) si el Client realitza una aportació a un nou producte comercialitzat per Banco Mediolanum per almenys l'import aportat al dipòsit. En cas contrari es remunerarà al tipus d'interès que l'entitat tingui previst en aquest moment per als Dipòsits a Termini estàndard a 6 mesos (IPF a 6 mesos).
  • - En cas de cancel·lació total anticipada: Es remunerarà fins a l'1% TAE (0,998% TIN anual) sempre que compleixi els requisits previstos anteriorment. No se li remunerarà en cas de no complir els requisits.

Dipòsit MIX PLUS a 6 mesos:

 • Dipòsit MIX PLUS a 6 mesos(6), aconsegueix un 3% TAE Dipòsit (2,978% TIN anual(7) aportant a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(3), almenys el tripe de l'import que el dipòsit contractat. O un 2,00% TAE Dipòsit (1,99% TIN anual(8)) en fer una aportació en algun producte gestionat per Banco Mediolanum(5) per almenys el tripe d'import del dipòsit contractat.
 • Termini de contractació fins al 31 de març de 2022 o fins a esgotar la disponibilitat: 10.000.000 €.
 • El dipòsit no admet aportacions addicionals, ni cancel·lacions parcials. Per a persones físiques i jurídiques.
 • Liquidació dels interessos(7):
  • - Al venciment: fins al 3,00% TAE (2,978% TIN anual) si el Client aporta a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(3) almenys el triple de l'import aportat al dipòsit. En cas contrari es remunerarà el tipus d'interès que l'entitat tingui previst en aquest moment per als Dipòsits a Termini estàndard a 6 mesos (IPF a 6 mesos).
  • - En cas de cancel·lació total anticipada: se li remunerarà fins al 3,00% TAE (2,978% TIN anual) sempre que compleixi els requisits previstos anteriorment. No se li remunerarà en cas de no complir els requisits previstos anteriorment.

Recorda que amb la Banca Personal de Banco Mediolanum sempre tindràs a disposició el teu Family Banker® per poder valorar amb ell l’interès d’aquests dipòsits per planificar els estalvis i obtenir el màxim rendiment del teu patrimoni.


Pots contractar-los a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.


Documents: