Inici > Comptes i Dipòsits > Dipòsits
  • Tornar

Dipòsits

Amb els Dipòsits de Banco Mediolanum podràs obtenir més pels teus diners, de forma segura, senzilla i amb una interessant rendibilitat, coneguda de primera mà. El teu Family Banker® t’ajudarà a valorar el més interessant per planificar els teus estalvis.


Classificació dels Dipòsits

1/6
Aquest nombre és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.
El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.

Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantia de Dipòsits d'Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura oferta per aquest Fons és de fins a 100.000 € com a màxim per titular.


La flexibilitat en l’import i termini dels nostres dipòsits et permetrà invertir els estalvis de la forma que s’adapti millor a les teves necessitats. Fins el 31 de desembre de 2018, oferim:

  • Dipòsit 3.0 MIX a 6 Mesos (1), sempre que es contracti simultàniament un producte gestionat comercialitzat per Banc Mediolanum (consultar excepcions en les fitxes adjuntes).
  • Dipòsit 3.0 MIX a 12 Mesos (2), sempre que es contracti simultàniament un producte gestionat comercialitzat per Banc Mediolanum (consultar excepcions en les fitxes adjuntes).

Recorda que amb la Banca Personal de Banco Mediolanum sempre tindràs a disposició el teu Family Banker® per poder valorar amb ell l’interès d’aquests dipòsits per planificar els estalvis i obtenir el màxim rendiment del teu patrimoni.


Pots contractar-los a través dels següents canals que Banco Mediolanum et posa a disposició:

Family Banker® / Agent Representant.

Documents: