Inici > Comptes i Dipòsits > Dipòsits
  • Tornar

Indicador de risc dels Dipòsits.

1/6

Aquest número és indicatiu del risc del producte, sent 1/6 indicatiu de menor risc i 6/6 de major risc.

Banco Mediolanum està adherit al Fons de Garantía de Dipòsits d'Entitats de Crèdit Espanyol. El límit de la cobertura oferta per aquest Fons és de fins a 100.000€ com a màxim per titular.

Què és el nivell de risc?

El reemborsament, rescat o la devolució anticipada d'una part o de tot el principal invertit estan subjectes a comissions o penalitzacions.

El producte gestionat pot tenir un risc
major al del dipòsit.


Dipòsits

ELS DIPÒSITS ET BANCO MEDIOLANUM T'AJUDARAN A ACONSEGUIR LES TEVES METES. EL TEU FAMILY BANKER® T'AJUDARÀ A PLANIFICAR ELS TEUS ESTALVIS.


Els nostres dipòsits s'adapten a les teves necessitats:

  • Dipòsit MIX a 6 mesos(1). Fent una aportació, almenys pel mateix import que el dipòsit contractat, a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(2). O fent una aportació en algun producte gestionat per Banco Mediolanum(3) ja contractat anteriorment, per almenys el mateix import del dipòsit contractat.
  • Termini de contractació: fins a esgotar la disponibilitat: 6.000.000 €.

  • Dipòsit MIX PLUS a 6 mesos(4) . Aportant a un nou producte gestionat comercialitzat per Banco Mediolanum(2), almenys el triple de l'import que el dipòsit contractat. O fent una aportació en algun producte gestionat per Banco Mediolanum(3) per almenys el triple d'import del dipòsit contractat.
  • Termini de contractació fins a esgotar la disponibilitat: 10.000.000 €.

Recorda que amb la Banca Personal de Banco Mediolanum sempre tindràs a disposició el teu Family Banker® per poder valorar amb ell l’interès d’aquests dipòsits per planificar els estalvis i obtenir el màxim rendiment del teu patrimoni.


Sol·licita més informació a través dels canals que Banco Mediolanum posa a la teva disposició:

Family Banker® / Agent Representant.