Inici > Fes-te client
  • tornar

VÉNS AMB NOSALTRES? FES-TE’N CLIENT.

Vols saber què és la Banca Personal? Per què t’interessa? Vols una gestió dels teus estalvis honesta, experta i a la mida de les teves necessitats i de les teves il·lusions? Emplena aquest formulari i un Family Banker® es posarà en contacte amb tu per explicar-t’ho tot.


(*Camps obligatoris)

Nom *

Cognoms *

Telèfon *

Email *

Codi Postal *

Informació sobre tractament de dades de caràcter personal

He llegit i accepto la informació resumida, que es detalla tot seguit, sobre com l’Entitat tractarà les meves dades de caràcter personal: RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Banco Mediolanum, S.A. (“Banco Mediolanum”)

FINALITATS AMB LES QUALS ES TRACTEN LES DADES: Celebració, gestió i control de la relació contractual amb els clients (persones jurídiques, cas en el qual es tractaran les dades del representant legal i/o persona de contacte, i físiques)p. ex., gestió alta i baixa de clients. Compliment d’obligacions legals i codis interns de Banco Mediolanum. Anàlisi i millora dels productes i serveis, així com el desenvolupament d’estratègies comercials internes. Gestió i desenvolupament de les activitats de màrqueting (on s’hi inclouen l’enviament de comunicacions comercials per mitjans electrònics).

LEGITIMACIÓ PER TRACTAR LES DADES: L’execució de la relació contractual, l’interès legítim empresarial de Banco Mediolanum, el compliment d’obligacions legals i, excepcionalment, el consentiment del client.

DESTINATARIS: Empreses del grup (com ara Banca Mediolanum S.p.A.), autoritats regulatòries (p. ex., Comissió Nacional del Mercat de Valors i Banc d’Espanya) i altres autoritats competents, assessors professionals i altres tercers proveïdors de productes o serveis.

DRETS DEL CLIENT: El titular pot accedir, rectificar i suprimir les dades, oposar-se a determinats tractaments, sol•licitar la portabilitat de les seves dades, limitar determinats tractaments i oposar-se a la presa de decisions basades en tècniques automatitzades segons correspongui enviant un correu electrònic a derechosprotecciondatos@bancomediolanum.es Si no desitja rebre comunicacions comercials, ni tan sols per mitjans electrònics, sobre productes i serveis bancaris, financers i d’assegurances pròpies o de tercers comercialitzats per Banco Mediolanum, escrigui’ns al següent correu electrònic banca.telefonica@mediolanum.es

INFORMACIÓ ADDICIONAL: La informació addicional sobre protecció de dades es detalla a la “Política de protecció de dades aplicable als clients” que trobarà en el següent enllaç www.bancomediolanum.es/ca-ES/informacion-legal/proteccion-contactos-comerciales.html. En cas de contradicció entre aquesta Política i qualsevol altra informació relativa al tractament de dades de caràcter personal, prevaldrà allò previst en la present política.”

Durant els propers dies el teu Family Banker® es posarà en contacte amb tu per explicar-te com finalitzar el procés d’alta. Ets a un pas de gaudir de tots els beneficis de la teva Banca Personal i de rebre assessorament personalitzat quan vulguis i on vulguis. Ets un pas més a prop d’aconseguir els teus objectius.