Inici > Fes-te client
  • tornar

VÉNS AMB NOSALTRES? FES-TE’N CLIENT.

Vols saber què és la Banca Personal? Per què t’interessa? Vols una gestió dels teus estalvis honesta, experta i a la mida de les teves necessitats i de les teves il·lusions? Emplena aquest formulari i un Family Banker® es posarà en contacte amb tu per explicar-t’ho tot.


(*Camps obligatoris)

Nom *

Cognoms *

Telèfon *

Email *

Codi Postal *

Informació sobre tractament de dades de caràcter personal

He llegit i accepto la següent informació sobre tractament de dades de caràcter personal: En compliment del previst en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i en la seva normativa de desenvolupament, li informem que les dades facilitades en aquest formulari seran incorporats en un fitxer titularitat de Banc Mediolanum, S. a., amb domicili en Avinguda Diagonal 668-670, 08034 de Barcelona, amb l'única finalitat de poder gestionar la present sol·licitud. A aquests efectes li informem que un dels nostres col·laboradors contactarà en els propers dies amb Vostè. Així mateix, li informem que pot exercir a qualsevol moment els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que legalment li corresponen, dirigint un escrit amb la referència "PD", que incorpori fotocòpia del seu DNI, a Banc Mediolanum, S. a., a l'adreça anteriorment indicada o e-mail a Responsable.Fichero@mediolanum.es

Durant els propers dies el teu Family Banker® es posarà en contacte amb tu per explicar-te com finalitzar el procés d’alta. Ets a un pas de gaudir de tots els beneficis de la teva Banca Personal i de rebre assessorament personalitzat quan vulguis i on vulguis. Ets un pas més a prop d’aconseguir els teus objectius.