Inici > El Nostre Club > Suma punts amb Banco Mediolanum
  • Tornar

Suma punts amb Banco Mediolanum!

Confiar en els nostres serveis de Banca Personal té avantatges més enllà dels nostres interessants productes financers: acumula punts com a client de Banco Mediolanum i sol·licita el teu regal.


Com sumo punts?

Hi ha diverses maneres de guanyar punts amb Banco Mediolanum. Segur que ja has acumulat punts amb alguna d’aquestes operacions:

  • - Presentació de nous clients. Per cada amic o familiar que presentis al teu Family Banker® que es faci client de Banco Mediolanum guanyaràs de forma immediata 100 Punts. Així doncs, quants més amics presentis a Banco Mediolanum més punts obtindràs.
  • - Presentació de Family Banker®. Per cada amic que ens presentis que arribi a ser Family Banker® a Banco Mediolanum guanyaràs 1.000 punts.
  • - Domiciliació de rebuts. Rebràs 100 punts quan domiciliïs per primer cop dos rebuts principals al teu compte de banca personal de Banco Mediolanum.
  • - Domiciliació de la nòmina o la pensió. Obtindràs 100 punts quan domiciliïs la teva nòmina o pensió a Banco Mediolanum.
  • - Compres amb la targeta de crèdit VISA. Aconseguiràs un punt per cada 150 euros en compres que facis amb la teva targeta de crèdit de Banco Mediolanum.

Ara només has de consultar el teu saldo de punts i triar entre els regals que més t’agradin.

Si desitges conèixer i consultar les bases del reglament per al programa “Suma punts” de Banco Mediolanum, les pots consultar aquí


Quins regals puc triar?

El catàleg de punts de Banco Mediolanum conté una gran quantitat de regals pensats per premiar la confiança dels nostres Clients.

A l’apartat Regals trobaràs la descripció de tots els productes per categories (Gourmet, Luxe, Llar, Hi Tech, Temps lliure, Infantil i experiències) i per punts.